Η Kim Kardashian μεταμορφώνεται για το CR Fashion Book και μιλάει για τις αληθινές μούσες

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Kim Kardashian μεταμορφώνεται για το CR Fashion Book και μιλάει για τις αληθινές μούσες

H Kim Kardashian είναι και πάλι εξώφυλλο στο CR Fashion Book και το κοινό νομίζει ότι μοιάζει πολύ με κάποια.

Η Kim Kardashian είναι μία από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες στον κόσμο της μόδας και προσωπικά έχω τοποθετηθεί πολλές φορές υπέρ αλλά και κατά της. Όποια και αν είναι η γνώμη σου δεν μπορείς να αρνηθείς ότι θα συνεχίσει σίγουρα να μας απασχολεί, γιατί ο χώρος τη θέλει, την αναζητά και ποντάρει πολλά πάνω στην περσόνα της. Όταν μάλιστα συμπεριλαμβάνεσαι ανάμεσα στις εκλεκτές της Carine Roitfeld, τότε σίγουρα αυτό κάτι σημαίνει. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2013 στο CR Fashion Book σε ένα εξώφυλλο που φωτογράφισε ο Karl Lagerfeld και artistic director ήταν ο Riccardo Tisci. Και αυτή είναι η τρίτη φορά που πρωταγωνιστεί σε ένα project της κορυφαίας editor και πρώην editor in chief της Vogue Paris.

https://www.instagram.com/p/CxlJu4HMWFH/

To πρώτο στοιχείο που μας δόθηκε ήταν μια φωτογραφία με μία γυναίκα γυρισμένη πλάτη, φορώντας ένα απλό λευκό tank top. Φυσικά από τα κοντοκουρεμένα μαλλιά της φωτογραφίας δεν θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι μιλάμε για την Kim Kardashian. «Με μεγάλο σεβασμό απέναντι στις φιγούρες εκείνες που καθοδήγησαν την αντίληψή μου για το τι είναι μια μούσα, το 23ο issue του CR Fashion Book με το όνομα "Muses" μας παρουσιάζει μία φρουρό των επνευσμένων μουσών μέσα σε διάφορες γενιές και πεδία». Αυτό ήταν ένα μέρος της δήλωσης της ίδια ςτης Carine Roitfeld πριν τη μεγάλη αποκάλυψη της συνεργασίας με την Kim Kardashian.

https://www.instagram.com/p/Cxlwea5x4Cd/

H Kim Kardashian με κοντά μαλλιά και boyish διάθεση.

Η φωτογράφιση του συγκεκριμένου cover έγινε μέσα από το φακό της Nadia Lee Cohen και οι περισσότερες λήψεις ήταν ασπρόμαυρες. Η Kim Kardashian ποζάρει παντού εντελώς αβίαστα και παίζει με τη νέα της εικόνα. Κοντά μαύρα μαλλιά σε στυλ αγορέ, λεπτά φρύδια, έντονες φλεβαρίδες και το 90s boyish style που μας θυμίζει λίγο Hilary Swank και το θρυλικό «Boys don't cry». Το styling ήταν απόλυτα minimal αλλά και σύγχρονο ταυτόχρονα.

To show των Dolce & Gabbana ήταν το viral του Σαββατοκύριακου για όλους τους λάθος λόγους

kim_kardashian_crfashionbook-(1).jpg
kim_kardashian_crfashionbook-(7).jpg

Μαύρα σορτσάκια και sweaters, μια φούστα tutu και μια ζακέτα σε ribbed ύφασμα ήταν τα μόνα ρούχα που είδαμε στις λήψεις που ήταν κυρίως πορτρέτα της μεγάλης μεταμόρφωσης της Kim.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην Carine Roitfeld η ίδια μίλησε για τη γνωριμία τους, τα παιδιά της, το ρόλο της ως μαμά, τη σχέση της με τις περίφημες αδερφές Kardashian-Jenner αλλά και για το ρόλο των μουσών στη δική της ζωή. Η Elizabeth Taylor και η Marilyn Monroe υπήρξαν για εκείνη μούσες, ενώ επίσης δήλωσε. «Icon για μένα είναι κάποιος που παλεύει για αυτό που θέλει και κυνηγά τα όνειρά του και τα κάνει να πραγματοποιηθούν. Κάποιος που είναι τόσο αδικαιολόγητα ο εαυτός του, αλλά διατηρεί την καλοσύνη και τη ζεστασιά, με την οποία συνδέομαι». Οι followers, βέβαια, σχολίασαν ότι υπάρχει κάποια ομοιότητα με την νυν σύζυγο του Kanye West, Bianca Censori, αλλά δεν νομίζω ότι μια τόσο υψηλής αισθητικής φωτογράφιση μπορεί να έχει την οποιαδήποτε απήχηση στο στυλ και το attitude της Bianca.