Πες αντίο στη mini φούστα -Τα hot pants θα γίνουν η νέα τάση που θα λατρέψουν τα πόδια σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Πες αντίο στη mini φούστα -Τα hot pants θα γίνουν η νέα τάση που θα λατρέψουν τα πόδια σου

Το trend που έρχεται να αναδείξει τα πόδια μας και να μας δώσει ένα νέο sexiness. 

Τις τελευταίες σεζόν η μόδα και τα μεγαλύτερα trends της περιστρέφονται γύρω από το γυναικείο σώμα. Η γυμνή γυναικεία σιλουέτα και η αποκάλυψή της έχουν πλέον απενεχοποιηθεί και το nudiness είναι ένα από τα κυριότερα στοιχεία των ρούχων που πρωταγωνιστούν στα catwalks. Διαφάνειες, δαντέλες, mesh υφάσματα και fishnet υλικά, tank tops με scoop λαιμόκοψη και micro mini φούστες και φορέματα, αλλά και crop tops και low rise παντελόνια, είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που ενισχύουν την εικόνα του γυμνού γυναικείου σώματος.

Gucci-S24-056.jpg

Γενικά μας αρέσει το οτιδήποτε θηλυκό και cool, που αγκαλιάζει ανεπιτήδευτα τις καμπύλες του σώματός μας, είτε μιλάμε για μία skinny γυναίκα, είτε μια γυναίκα με καμπύλες. Γιατί το θέμα δεν είναι το ίδιο το σώμα και η εικόνα του, αλλά το πόσο όμορφα αισθάνεται η κάθε μία από εμάς μέσα σε αυτό.

Kors-S24-031.jpg

MICHAEL KORS SS24

Και τα πόδια μας είναι ένα αγαπημένο μας σημείο, που θέλουμε οι περισσότερες να αναδείξουμε, οπότε όταν τα mini έγιναν το micro trend από το χειμώνα του 2021, μετά το show του οίκου Miu Miu, οι περισσότερες αρπάξαμε την ευκαιρία και συνδυάσαμε τις φούστες και τα φορέματά μας με ψηλοτάκουνα αλλά και flats. Tα τελευταία fashion weeks βέβαια μας έδειξαν και τον «διάδοχο» των micro mini, που θα μας απασχολήσει όλες από την επόμενη άνοιξη.

https://www.instagram.com/p/CxiF1Urrsq8/

Βρήκαμε το απόλυτο essential του ιταλικού street style -Και δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι

Hot pants: Τα κοντά σορτσάκια μπαίνουν στο προσκήνιο.

Hot pants ή αλλιώς «καυτά σορτσάκια», αν θες να κυριολεκτούμε. Δεν υπήρξε σχεδιαστής που μετά το no pants trend, που είδαμε στα περσινά catwalks, να μην δημιούργησε κάποια looks με super κοντά σορτσάκια. Από τα office shorts του οίκου Prada με τις ζώνες-κρόσσια και τα δαντελένια σορτσάκια του Michael Kors, μέχρι τα επικά βελούδινα shorts suits του Tom Ford που ξαναζωντάνεψαν μέσα από τη ματιά του Peter Hawkings, τα hot pants είναι εδώ και μπορούμε να αρχίσουμε να τα φοράμε από τώρα.

Prada-S24-011.jpg

PRADA SS24

Τα hot pants στα SS24 catwalks:

Προσωπικά, θεωρώ ότι το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για να ξαναθυμηθούμε τα 90s και 00s items της ντουλάπας μας και να αναδείξουμε τα πόδια μας συνδυάζοντας ένα super mini σορτσάκι με σακάκια και θηλυκά πουκάμισα, μπότες και ψηλοτάκουνα πέδιλα, όπως θα έκανε ο Tom Ford, είτε με boxy σακάκια και άνορακ, αλλά και loafers με ανδρόγυνα καλτσάκια, όπως μας έδειξε η Prada. It's your choice!

Tom-Ford-S24-028.jpg

TOM FORD SS24