Η Chiara Feraggni φόρεσε το απόλυτο cashmere πλεκτό που θα βλέπεις παντού το χειμώνα

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Chiara Feraggni φόρεσε το απόλυτο cashmere πλεκτό που θα βλέπεις παντού το χειμώνα

Η Chiara Feraggni με το Limited Edition Ultrasoft Cashmere πουλόβερ της Falconeri.

Σήμερα μπήκαμε και επίσημα στην τελική ευθεία προς το χειμώνα. Ο Νοέμβριος είναι ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου, οπότε τα winter looks μας πρέπει σιγά-σιγά να ξεκινήσουν να στήνονται στο μυαλό μας. Και ποιο είναι το κύριο συστατικό της winter ντουλάπας κάθε γυναίκας; Μα φυσικά τα πλεκτά μας και τα cozy πουλόβερ μας. Τα knitwears έχουν κατακτήσει την καρδιά μας αλλά και την κορυφή των τάσεων της μόδας, κυρίως αμέσως μετά την επιστροφή μας στην κανονικότητα μετά τη λήξη της πανδημίας. Γιατί καταλάβαμε ότι το να περνάς τη ζωή σου μέσα σε ένα μαλακό πλεκτό είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Photo-shared-by-Chiara-Ferragni-on-October-30-2023-tagging-@falconeriofficial.-May-be-an-image-of-1-person-sweater-knit-cardigan-turtleneck-and-text..jpg

Δεν μιλάμε όμως για οποιοδήποτε πλεκτό, αλλά για ένα statement και stylish item, με εξαιρετική ποιότητα, ένα πλεκτό που θα αποκτήσει διαχρονική αξία μέσα στη ντουλάπα μας και θα επιστρέφουμε σε αυτό κάθε χρόνο, ξανά και ξανά. Χρειάζεσαι μήπως και κάποια έμπνευση; H Chiara Ferragni έκανε το απόλυτο winter look με τζιν και ένα πουλόβερ που αξίζει την προσοχή σου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με μαύρο φόρεμα και μπότες έκανε ένα κομψό total black look

Η Chiara Ferragni με το πλεκτό επένδυση του χειμώνα.

Η Chiara Ferragni μπήκε ήδη σε χειμερινή διάθεση και μας δίνει έμπνευση με ένα cozy look από το κρύο Μιλάνο. Τι περιλαμβάνει αυτό το outfit; Ένα denim παντελόνι σε ίσια γραμμή και ανοιχτό χρώμα, ένα ζευγάρι δίπατες μπότες Ugg στην κλασική τους neutral απόχρωση και το απόλυτο πουλόβερ της σεζόν. Ένα cashmere πλεκτό ζιβάγκο από το luxury brand Falconeri, ένα κλασικό ευρωπαϊκό σχέδιο με ζωηρά μοτίβα και νορβηγικές νότες.

Photo-by-Chiara-Ferragni-on-October-30-2023.-May-be-an-image-of-1-person-makeup-sweater-fur-turtleneck-and-text..jpg

Το Limited Edition Ultrasoft Cashmere πουλόβερ της Falconeri είναι το ιδανικό ζεστό, cozy και διαχρονικό κομμάτι που συνδυάζεται με κάθε στυλ και ταιριάζει τέλεια με τα καθημερινά μας παντελόνια.

Photo-by-Chiara-Ferragni-on-October-30-2023.-May-be-an-image-of-1-person-turtleneck-and-coat..jpg

Η Chiara πήγε ένα βήμα παραπέρα το styling και ολοκλήρωσε το όλο look με ένα δερμάτινο double breasted jacket, σε κροκό δέρμα, στο πιο hot χρώμα της σεζόν, το σκούρο καφέ της σοκολάτας. Ένα ασορτί μεγάλο clutch σε matching υλικό αλλά και ξύλινο τελείωμα είναι η τσάντα που επέλεξε για την ημέρα της.

FALCONERI-CHIARA-FERAGGNI.png

Product info: Ζιβάγκο από Ultrasoft Cashmere με Ζακάρ Νορβηγικό Σχέδιο. Η εξαιρετική δεξιοτεχνία, η προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια και τα σχέδια με πλεξίδες και πλέξη εγγλέζικο λάστιχο αναδεικνύουν το ρούχο, δίνοντάς του απαράμιλλο στυλ με ρετρό χαρακτήρα.