Η Temeno Lab παρουσίασε μια συλλογή που έφερε το athleisure style στα μέτρα της πολυτέλειας

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Temeno Lab παρουσίασε μια συλλογή που έφερε το athleisure style στα μέτρα της πολυτέλειας
Processed with VSCO with hb2 preset Copyright 2023. All rights reserved.

Η νέα συλλογή της Temeno Lab έκλεισε με ένα εντυπωσιακό show το φετινό Athens Fashion Week. 

Όταν το κοινό απαιτεί να παρουσιαστεί ένα show για δεύτερη φορά, την ίδια μέρα, λόγω της τεράστιας προσέλευσης, τότε αυτό από μόνο του ως γεγονός μαρτυρά πολλά για ένα brand. Η Temeno Lab παρουσίασε τη νέα της collection, με την υπογραφή του Λάκη Γαβαλά, στο κατάμεστο Ζάππειο Μέγαρο. Εκεί βρέθηκαν πρόσωπα από τον χώρο του επιχειρείν, της ομορφιάς, της μόδας, ξεχωριστοί fashionistas, δημοσιογράφοι και A Listers, τιμώντας με την παρουσία τους την ομάδα του Temeno Lab.

Untitled design - 1

Το Lacma Art+Film Gala 2023 εκτός από το λαμπερό red carpet μας σύστησε και τη νέα συλλογή της Gucci

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τη γεωμετρία και τη γραμμική αισθητική της ξιφασκίας, ενώ αφουγκράζεται την προσιτή πολυτέλεια του αριστοκρατικού athleisure style, καθώς τα ρούχα της collection συνδυάζουν τη λειτουργικότητα, την κομψότητα αλλά και την προσωπική έκφραση της κάθε γυναίκας.

H προέκταση του κουμπώματος της άνω ένδυσης των ξιφομάχων έγινε το ιδανικό τελείωμα για τα sweatshirts, τα hoodies και τις oversized tunics, ενώ το έκκεντρο κούμπωμά της, διακοσμημένο με μεταλλικά τρουκς, μεταφέρθηκε αντίστοιχα σε shirts και sweatshirts. Οι μεταλλικές λεπτομέρειες ήταν αυτές που έδωσαν το απαραίτητο glam touch, αντιπροσωπεύοντας το πιο επίκαιρο trend της σεζόν, το quiet luxury.

Untitled design - 1

CFDA Fashion Awards 2023: Τα εντυπωσιακά looks των A-list stars της μόδας που ξεχώρισαν

H Temeno Lab παρουσίασε για τον επερχόμενο χειμώνα απελευθερωτικά - διαγώνια και οριζόντια - cut outs, trompe l' oeil necklines σε ώμους, τσέπες και στα γόνατα των παντελονιών, ενώ το απόλυτο highlight της συλλογής ήταν οι αναφορές στο No Pants Trend, που μας προτείνει έναν σύγχρονο τρόπο casual chic ντυσίματος με edgy αναφορές και θηλυκότητα. Τα εντυπωσιακά Fencing-Inspired Headpieces και καπέλα φέρουν την υπογραφή του Δώρη Παπαναγιώτου, ενώ τα λευκά sneakers που συμπλήρωσαν τα catwalk looks ήταν από την Adams Shoes.

TEMENO-FW-(45).jpg
Processed with VSCO with hb2 presetCopyright 2023. All rights reserved.

Η ατμόσφαιρα του show ήταν πραγματικά μαγική. Η Έλσα Παπέλη εμφανίστηκε στο catwalk και συνόδεψε με το βιολοντσέλο της τα μοντέλα, ενώ πάνω στην πασαρέλα είδαμε και τους Ισμήνη Χατζηγεωργίου, την Κιάρα Σαφαρή, την Ευρυδίκη Ποτού, τον Παναγιώτη Κοντοειδή, τον Δάμη Μπερζοβίτη και τον Λουκά Κοσενάκη – αθλητές της επίσημης ομάδας ξιφασκίας της ΑΕΚ, που με τις δωρικές κινήσεις της ξιφασκίας, έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά. Παράλληλα στο video wall παρακολουθούσαμε τις αριστοτεχνικές κινήσεις ξιφασκίας με την υπογραφή της Bonelli Elena, που ολοκλήρωσαν το θέαμα και μας έβαλαν στο μυαλό της Temeno Lab, ακολουθώντας τη δημιουργική διαδικασία μαζί τους βήμα προς βήμα.

Catwalk looks:

Μια συλλογή δυναμική και πρωτότυπη, κοντά στον σύγχρονο τρόπο ζωής που απαιτεί άνεση και πρακτικότητα, αλλά πάντα με στυλ και αυτή την αίσθηση πολυτέλειας που αναζητούμε όλοι στα καθημερινά μας ρούχα. Η Temeno Lab δημιούργησε, λοιπόν, τα νέα hero pieces της ζωής μας, που θα ντύσουν κάθε ξεχωριστή στιγμή μας με μια νότα από τη luxury αισθητική ενός brand που σίγουρα θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια.

LG.jpg

O Λάκης Γαβαλάς.

Backstage energy: