Οδηγός αγοράς: Τα must buys του Νοεμβρίου σε μία wish list για σένα που θέλεις να ξεχωρίζεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα must buys του Νοεμβρίου σε μία wish list για σένα που θέλεις να ξεχωρίζεις
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Buy it now or regret it later!

Μπορεί να διανύουμε την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, αλλά στην ουσία τώρα μπήκαμε στο φθινόπωρο στη χώρα μας, αφού το προηγούμενο διάστημα στην ουσία ήταν άκρως καλοκαιρινό. Οπότε δεν νομίζω στην πραγματικότητα να πήγε κάποια από εμάς για ψώνια, κάνοντας μια πρώτη οργάνωση της φθινοπωρινής της ντουλάπας. Ο Νοέμβριος θα είναι ο πρώτος μήνας που θα μας κάνει μια εισαγωγή στο φθινοπωρινό μας ντύσιμο, λίγο πριν μπούμε για τα καλά στο χειμώνα και πλησιάσουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων.

november_buys-(3).jpg

Άρα το budget που θα δώσουμε θα πρέπει να είναι αρκετά προσεγμένο και μετρημένο, αποκτώντας όλα εκείνα τα items, που αφενός θα καλύψουν τις τρέχουσες στυλιστικές μας ανάγκες και αφετέρου θα μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε και μέσα στο χειμώνα, μόλις μπουν τα κρύα για τα καλά. Οπότε θα δούμε μαζί κάποιες τάσεις, που αξίζουν την προσοχή σου αλλά και το budget σου.

november_buys-(4).jpg

Η «θεωρία του λάθος jacket» έρχεται για να αλλάξει τον τρόπο που ντυνόμαστε το χειμώνα

november_buys-(2).jpg

Το κεφάλαιο basics παίζει πολύ δυνατά φυσικά. Από τη μία η αγάπη μας να βάζουμε στη wish list μας διαχρονικά items- επένδυση στη συλλογή της κάθε σεζόν και από την άλλη το trend του quiet luxury που έχει κατακλύσει το street style και τις πασαρέλες για το 2023-2024 θα μας οδηγήσουν και πάλι σε elegant yet minimal αγορές. Τα πλεκτά είναι μέσα στα πρώτα πράγματα που πρέπει να μπουν στη shopping list σου, το ίδιο και τα φούτερ ή sweaters αν προτιμάς.

London-str-S24-0420.jpg

Οι μπότες είναι σίγουρα τα παπούτσια που θέλουμε για τη φθινοπωρινή μας ντουλάπα, αλλά μήπως φέτος να δώσεις λίγη παραπάνω έμφαση στις καθημερινές γόβες με τα statement σχέδια, όπως τα σχέδια του οίκου Ferragamo; Τα mules και τα slippers είναι ακόμη ένα άνετο ζευγάρι που για το φετινό φθινόπωρο θα ντυθεί με cozy, fluffy υλικά, όπως η γούνα, συνθετική ή αυθεντική.

november_buys-(7).jpg

Ένα bomber jacket σε κλασικό μαύρο είναι η καλύτερη επιλογή για τα πανωφόρια της σεζόν, μαζί με τα cargo παντελόνια μας και τα τζιν μας. Ακολουθούν οι προτάσεις του Queen,gr για να αξιοποιήσεις σωστά το budget του μήνα.

Editor's choices: