Rory Gilmore rules: Πώς η πιο μισητή περσόνα των 90s έγινε το απόλυτο style icon του φθινοπώρου

Ναταλία Κατσακιώρη
Rory Gilmore rules: Πώς η πιο μισητή περσόνα των 90s έγινε το απόλυτο style icon του φθινοπώρου

Photo IMDB

Η Rory Gilmore έγινε -ξαφνικά- το πιο stylish κορίτσι του φθινοπώρου.

Εσύ τι γνώμη έχεις για το comfort watching; Το να βλέπεις δηλαδή ξανά και ξανά την αγαπημένη σου σειρά, αυτή που ξέρεις ακριβώς τις εξελίξεις και είναι σαν γυρίζεις σπίτι σου ή σε μια πολύ αγαπημένη περίοδο της ζωής σου. Προσωπικά είμαι η μεγαλύτερη fan του και επιστρέφω πολύ συχνά σε ταινίες και σειρές, που με έχουν επηρεάσει στο παρελθόν. Ανάμεσά τους και το λατρεμένο Gilmore Girls. Έπαιζε στην Ελλάδα στα 00s τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου και μας είχε κρατήσει συντροφιά για εφτά ολόκληρα χρόνια, καθώς ακολουθούσαμε τη ζωή της Lorelai και της Rory Gilmore.

MV5BMDQ4ZDNkNjYtMDBmNS00ZGNmLWE3YzAtYTdmZmEwMDhlZTVmXkEyXkFqcGdeQXVyMjg2MTMyNTM@._V1_.jpg

Photo : IMDB

Μαμά και κόρη πέρασαν από την εφηβεία στην ενηλικίωση και μοιράστηκαν μαζί μας όλα τα καθημερινά τους καρδιοχτύπια από το Stars Hallow, τη φανταστική πόλη του Κονέκτικατ. Μετά, λοιπόν, από τόσα χρόνια και καθώς η επιστροφή στα 00s έχει μπει στην όλη τάση του nostalgic style, είδαμε την αγαπημένη σειρά της εφηβείας μας να γίνεται και πάλι viral. Και μάλιστα στο Tik Tok με τους Genzers να παρακολουθούν τα επεισόδια με μανία και να έχουν κάνει το στυλ της Lorelai και της Rory και πάλι τάση.

MV5BMzI0OTA5ODA4MV5BMl5BanBnXkFtZTgwMjA0ODM0MjE@._V1_.jpg

Photo : IMDB

Και όλα καλά για τη Lorelai. Ήταν όμορφη, έξυπνη, αστεία, πηγαία sexy και άκρως fashionable, οπότε όλες θέλαμε να αποκτήσουμε τα στενά της τζιν, τις ψηλοτάκουνες γόβες της, τις Marc Jacobs τσάντες της αλλά και τα θηλυκά της floral φορέματα, που συνδύαζε με γόβες και πέδιλα στα δείπνα της Παρασκευής. Αλλά τι γίνεται με τη Rory;

MV5BNTU1NjZhOGQtYmUzNC00MDkxLWJlNGEtZjMwYWNiZmU1ODU5XkEyXkFqcGdeQXVyMjg2MTMyNTM@._V1_.jpg

Photo : IMDB

Aν θέλουμε να μιλήσουμε ειλικρινά, πρέπει να παραδεχτείς ότι ποτέ δεν τη συμπάθησες. Γιατί αντικειμενικά η Rory υπήρξε ένα μισητό κορίτσι, με το προφίλ της καλής μαθήτριας, της άψογης κόρης, της καλής φίλης, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αρκετά εγωίστρια και χειριστική με τα σημερινά δεδομένα. Ωστόσο, το style της έχει γίνει η απόλυτη έμπνευση για το φθινοπώρινό μας ντύσιμο, ενώ την ίδια στιγμή θα δεις εκατοντάδες βίντεο στο Tik Tok που σου δείχνουν πώς να αντιγράψεις το ντύσιμό της.

Η Victoria Beckham σχολιάζει τα κορυφαία trends της χρονιάς -Τι κρατάει και τι δεν θα φόραγε ποτέ;

Το Rory Gilmore style κάνει take over στο χειμώνα μας.

Φυσικά και η Alexis Bledel, η ηθοποιός που υποδυόταν τη Rory, είχε πολλά υπέροχα outfits μέσα σε αυτές τις εφτά σεζόν της σειράς, αλλά είναι πολύ περισσότερο το mood του στυλ της που την έχει αναδείξει σε style icon. Το cool, cozy αίσθημα που προσφέρει η εικόνας σε συνδυασμό με το preppy style που επέστρεψε στην κορυφή των τάσεων την έχουν κάνει την καλύτερη έμπνευση για τις μέρες που έρχονται.

Denim παντελόνια σε bootcut γραμμή, mini, καρό φούστες με πιέτες, χοντρά πουλόβερ με πλέξεις, αμάνικα πλεκτά γιλέκα, δερμάτινα jackets, τα κλασικά All Star της Converse και οι δερμάτινες μπότες είναι τα κύρια στοιχεία που θα χρειαστείς για να ακολουθήσεις και εσύ το στυλ της. Ένα ακόμη must της Gimore Girl γκαρνταρόμπας είναι τα midi, floral φορέματα, που κατά κανόνα συνδύαζε με μαι ελαφριά ζακέτα με κουμπιά.

Το στυλ της Rory είναι η αλήθεια ότι βρίσκεται κάπου ανάμεσα στα 90s και 00s, πάντα με ένα sophisticated αποτέλεσμα, αλλά και με το cozy mood που μας έχει λείψει είναι η αλήθεια. Μπες στο Netflix καοι δες δύο-τρία επεισόδια που θα σε βάλουν και πάλι σε φθινοπωρινή διάθεση, διαφορετικά τσέκαρε απλώς το Tik Tok σου.