15 street style σύνολα από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι που θα φορέσουμε τον Μάρτιο

Ναταλία Κατσακιώρη
15 street style σύνολα από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι που θα φορέσουμε τον Μάρτιο
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Μετά το τέλος του fashion week συγεντρώσαμε τα καλύτερα σύνολα που θα μας δώσουν έμπνευση.

Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου fashion πρωτεύουσα; Το Παρίσι, το Μιλάνο, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη ή η Κοπεγχάγη; Αυτή σου η επιλογή δείχνει πολλά για το πώς αντιλαμβάνεσαι τη μόδα και ποιο είναι το προσωπικό σου στυλ. Και αυτό γιατί εκτός από τα shows και τα presentations των designers που βλέπουμε κατά τη διάρκεια των fashion weeks, έχουμε και τα street style outfits των καλεσμένων τους, οι οποίοι προετοιμάζονται αποκλειστικά για αυτές τις εβδομάδες ίσως και μήνες πριν.

streetstyleparis-(21).jpg

Εκτός, βέβαια, από τους επαγγελματίες street stylers υπάρχουν και όλοι οι locals των πόλεων αυτών, και είναι εκείνοι που χαρίζουν εξάλλου και το δικό τους χαρακτηριστικό στυλ σε κάθε τοποθεσία, κάνοντας απλώς τα δικά τους συνηθισμένα σύνολα. Η Κοπεγχάγη έχει αυτή την cool χαλαρότητα, η Νέα Υόρκη τον urban αέρα, το Λονδίνο τη multicultural πλευρά του, το Μιλάνο το sophisticated ντύσιμο και το Παρίσι ένα mix and match όλων των παραπάνω. Γιατί εκεί θα τα δεις όλα: από τις κομψές Γαλλίδες με τα minimal chic outfits, μέχρι τα extravagant designer items που ίσως δεν κυκλοφορούν και πουθενά αλλού στον κόσμο.

H Anna Wintour βράβευσε τον Jacquemus και τον προέτρεψε να βάλει το μετάλλιό του σε μία mini bag

streetstyleparis-(11).jpg

Αυτή τη φορά στο Παρίσι είδαμε όλα τα αγαπημένα μας fashion girls, όπως η Alexa Chung και η Olivia Palermo, που παρακολούθησαν τα μεγαλύτερα shows της πόλης, ενώ δίπλα του είδαμε και πολλές άγνωστες φυσιογνωμίες που τράβηξαν τα φλας των street style φωτογράφων. Μέσα στον όλο πανικό των ημερών ξεχώρισαν και κάποιες τάσεις από τους δρόμους του Παρισιού, που σίγουρα θα θέλεις να δοκιμάσεις και εσύ. Εκτός από τα trenchcoats και τα sophisticated flats, οι Γαλλίδες αυτό τον Μάρτιο επέλεξαν και πολλά έντονα χρώματα, αν και δεν το συνηθίζουν, ενδιαφέροντα prints και Y2K items σε ενδιαφέροντες συνδυασμούς με τα υπόλοιπα στοιχεία της ντουλάπας τους.

streetstyleparis-(22).jpg

Εμείς ξεχωρίσαμε τα 15 κορυφαία σύνολα για εσάς και σας τα παρουσιάζουμε σε μια gallery.

15 street style looks από το Παρίσι: