Η Δανάη Μιχαλάκη με ολόμαυρο sexy βραδινό look και flats

Η Δανάη Μιχαλάκη με ολόμαυρο sexy βραδινό look και flats
Photo: NDP Photo Agency

Έξοδος για τη νέα μανούλα Δανάη Μιχαλάκη μετά τον ερχομό της τρεισήμισι μηνών κόρη της. 

Νέα μανούλα η Δανάη Μιχαλάκη και η αλήθεια είναι ότι έχουμε καιρό να τη δούμε. Ο ρόλος της στη σειρά Παραλία της ΕΡΤ1 ολοκληρώθηκε λόγω της τότε εγκυμοσύνης της με ένα σπαρακτικό φινάλε και έγινε viral στα social media και ειδικά στο X. Στην πραγματικότητα βέβαια η Δανάη Μιχαλάκη ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, αφού μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου έχουν υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειάς τους, την πρώτη τους κορούλα.

https://www.instagram.com/p/C2DYBTFK2w9/

Μετά, λοιπόν, από τρεις μήνες που έγινε μανούλα, έκανε μια νυχτερινή έξοδο μόνη της στο χθεσινό event του H&M, όπου παρουσιάστηκε η νέα τους studio συλλογή. Η Δανάη έχει εμφανιστεί και πάλι μετά τη γέννηση της κόρης της στην τηλεόραση μέσα από συνεντεύξεις που έδωσε στη Ναταλία Γερμανού και την Ελένη Μενεγάκη, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή για μία mum night out με φίλους και πολύ μόδα.

https://www.instagram.com/p/C3u0jCiqmwI/

Και αυτό που παρατηρήσαμε όλοι από τις φωτογραφίες της χθεσινής βραδιάς ήταν το total black look της μαμάς Δανάης, που το συνδύασε έξυπνα με flats.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε ένα ανατρεπτικό look με φόρμα και γόβες στο Λονδίνο

danai_michalaki-(7).jpg

Photo: NDP Photo Agency

H Δανάη Μιχαλάκη ανανέωσε το στυλ της.

Είναι πολλές γυναίκες που μετά τη γέννηση του παιδιού τους περνάνε σε μια περίεργη φάση με το στυλ τους και είναι απόλυτα κατανοητό. Γιατί όμως να μην αγκαλιάσουμε τη νέα εικόνα του και να μην φροντίσουμε να κάνουμε μια μικρή ανανέωση στο style μας; Η Δανάη Μιχαλάκη έκανε ένα τολμηρό, total black look στη χθεσινή εκδήλωση του H&M με ένα υπέροχο maxi φόρεμα με χοντρή, βαμβακερή δαντέλα, το οποίο κατέληγε σε μαύρα κρόσσια και είχε φανταστική κίνηση, καθώς η Δανάη κινούνταν στο χώρο.

Από κάτω επέλεξε να φορέσε ένα ζευγάρι ενημερωμένα flats και πιο συγκεκριμένα μαύρα, λουστρίνι loafers, που αν και μια ανατρεπτική επιλογή ήταν το τέλειο matching ζευγάρι για το συγκεκριμένο outfit. Και τα wet look μαλλιά της ταίριαζαν πολύ, το ίδιο και το φυσικό μακιγιάζ της.

danai_michalaki-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

danai_michalaki-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

NDP Photo Agency