Διάσημα κορμιά με Agent Provocateur

Διάσημα κορμιά με Agent Provocateur

Οι θεές της πασαρέλας και της μεγάλης οθόνης που πρωταγωνίστησαν στις διαφημίσεις του lingerie brand

Η Monica Cruz, αδερφή της Penelope, είναι το πρόσωπο των Agent Provocateur και, με αφορμή το σέξι βίντεο της καμπάνιας που κυκλοφόρησε πρόσφατα, θυμόμαστε άλλες διάσημες κυρίες που φωτογραφήθηκαν με τα kinky εσώρουχα του label.

Rosie Huntington-Whiteley
Το supermodel, πρόσωπο των Marks & Spencer και μούσα του Christopher Bailey, του οίκου Burberry, στα πρώτα της βήματα στο modeling, απογείωσε την καριέρα της, όταν φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχα του οίκου.

Kate Moss
Μπορεί, όταν φωτογραφήθηκε για τα Agent Provocateur να είχε περάσει τα τριάντα, αλλά ως πρόσωπο της καμπάνιας, η Kate Moss απέδειξε, για μία ακόμα φορά ότι «το' χει»- όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Helena Christensen
Μία badass ύπαρξη υποδύθηκε το supermodel από την Δανία, φορώντας αποκαλυπτικό body από τούλι, σε ιβουάρ χρώμα.

Josephine de la Baume
Το μοντέλο και σύζυγος του μουσικού παραγωγού, Mark Ronson, στην αρχή της καριέρας της, ενσάρκωσε τέλεια το αντικείμενο του πόθου χιλιάδων αντρών φορώντας μικροσκοπικά, μαύρα εσώρουχα Agent Provocateur.


Marie Helvin
Το supermodel των δεκαετιών του '70 και '80, όταν επιλέχθηκε να φωτογραφηθεί με τον αποκαλυπτικό κορσέ του label ήταν ήδη 57 ετών- γεγονός που δεν φαίνεται να την πτόησε, αλλά ούτε και να στέρησε από την φωτογράφηση καθόλου από την αναμενόμενη σεξουαλικότητά της.

Maggie Gyllenhaal
Με τον ρόλο της «Γραμματέα» να έχει συντελέσει καθοριστικά στην απογείωση της καριέρας της, η γλυκιά ηθοποιός δεν θα μπορούσε παρά να υποδυθεί μία γυναίκα εξίσου προκλητική για το brand.

Διαβάστε ακόμα:

Η αδερφή της Penelope Cruz στην σέξι καμπάνια των Agent Provocateur
Σε ποια ηθοποιό δεν αρέσουν οι στηθόδεσμοι;
Τα Άνθη του Κακού και της Agent Provocateur