Ο Στέλιος Κουδουνάρης εμπνέεται από την «Πόρνη του Μεσαίωνα»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης εμπνέεται από την «Πόρνη του Μεσαίωνα»

Η συλλογή του για την Άνοιξη του 2011 μόλις κυκλοφόρησε.

Ο συγκεκριμένος σχεδιαστής είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση. Όχι τόσο λόγω του έκδηλου ταλέντου του αλλά περισσότερο επειδή σε εποχές που ο καθένας μπορεί να είναι ό, τι δηλώνει, εκείνος επιλέγει να πορεύεται με διακριτικότητα και χαμηλούς τόνους, επιτυγχάνοντας παράλληλα να κάνει αίσθηση με κάθε του συλλογή.
Η καινούρια του πρόταση για το φετινό καλοκαίρι έχει να κάνει με την απλότητα και την άνεση που αποζητά κάθε γυναίκα από την καθημερινότητά της. Μαζεμένοι όγκοι, σωστές γραμμές χωρίς υπερβολές και περιττές μεγαλοπρέπειες, είτε πρόκειται για μετάξι, είτε για ένα από τα υπόλοιπα αγαπημένα υλικά του σχεδιαστή.
Με χρωματική παλέτα τα καθαρά γήινα χρώματα της άμμου, το λευκό και το μαύρο, ο Κουδουνάρης επενδύει σε σίγουρους συνδυασμούς με απρόσμενα αποτελέσματα, χωρίς να πραγματοποιεί εκπτώσεις στο ύφος της συλλογής και στην ποιότητά του.
Όπως ακριβώς υποδεικνύει και το όνομα της collection του, το θέμα δεν είναι τόσο η πρόκληση καθεαυτή, αλλά η αυθεντικότητα και ο τρόπος που ένα πανέμορφο ρούχο μπορεί να κάνει μία γυναίκα να ξεπεράσει το όριά της επαναπροσδιορίζοντας το «είναι» της.
Απολαύστε τη συλλογή!