Monomania: οι Deerhunter γίνονται τα πρόσωπα των Proenza Schouler

Monomania: οι Deerhunter γίνονται τα πρόσωπα των Proenza Schouler

Όταν η μουσική συναντά τη μόδα!

Τα μέλη μιας Indie Rock μπάντας γίνονται τα πρόσωπα του ανατρεπτικού και πάντα πρωτοποριακού label με έδρα τη Νέα Υόρκη, Proenza Schouler για τη γυναικεία του σειρά.

Indie rocker στυλ και ανδρόγυνο concept, ντύνονται με τους ήχους του monomania, και μία σειρά εναλλακτικών φωτογραφιών δείχνει τους Deerhunter να φορούν πλεκτά και ανάλαφρα κομμάτια από την ready-to-wear συλλογή των Proenza Schouler.

Η παράξενη συνεργασία με τους Deerhunter, γεννήθηκε από τον αλληλοθαυμασμό μεταξύ του τραγουδιστή Bradford Cox, που ταράζει τα νερά της μουσικής με τους προβοκατόρκους και psychedelic rock ήχους του και των σχεδιαστών του label, Jack McCollough και Lazaro Hernandez.

Ο φωτογράφος του label Robert Semmer εξηγεί τους λόγους που τους έκαναν να διαλέξουν άντρα για γυναικεία ρούχα και συγκεκριμένα αυτή τη μπάντα. «Ο Bradford και ο Moses, ο ντράμερ, επεξεργαζόνταν ακριβώς όλα αυτά τα θέματα και τις ιδέες που πρεσβεύει η συλλογή μας. Είναι παθιασμένοι με την πρωτόγονη και αφρικανική τέχνη, τη γούνα και τα animal prints».

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα νέα fun Converse Sneakers με τους Simpsons

Η bridal συλλογή παπουτσιών των Badgley Mischka