Folli- Follie Φθινόπωρο 2013: Η πιο fashion περιπέτεια της ζωής σας!

Folli- Follie Φθινόπωρο 2013: Η πιο fashion περιπέτεια της ζωής σας!

Τα "It" Girls ανακαλύπτουν το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας, στη νέα συλλογή του αγαπημένου brand

Είστε έτοιμες για μία νέα fashion περιπέτεια; Η συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 2013 της Folli Follie απευθύνεται σε όλα τα "It" Girls που ξέρουν να διασκεδάζουν και να ανταποκρίνονται επάξια στις στιλιστικές απαιτήσεις της κάθε περίστασης, είτε ανακαλύπτουν την μαγεία ενός αρχαίου θεάτρου, είτε χαλαρώνουν σε ένα σπα 5 αστέρων. Αξεσουάρ και κοσμήματα ειδικά σχεδιασμένα για τα ελεύθερα πνεύματα με κοσμοπολίτικη διάθεση, που τα γεμάτα στιλ βήματα τους τις οδηγούν στις μαγευτικές ακτές της Πελοποννήσου, όπου τα επιβλητικά βουνά συναντούν τις ανεξερεύνητες ακτές και τα ιστορικά μνημεία. Ιδανικό σκηνικό για την καμπάνια του brand δεν είναι άλλο από το εντυπωσιακό resort Amanzoe, με την αρχιτεκτονική που εναρμονίζεται απόλυτα με το τοπίο.

Εκλεπτυσμένο glam και urban διάθεση συνδυάζονται ανεπιτήδευτα στη συλλογή της Folli Follie, η οποία απευθύνεται σε "It" Girls που ξέρουν να απογειώνουν την μοντέρνα αίσθηση της θηλυκότητας. Λαμπερά κοσμήματα και πληθωρικές λεπτομέρειες χαρακτηρίζουν αυτή την συλλογή από κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ. Πολυτελείς υφές δίνουν νέα πνοή σε εμβληματικά σχέδια και «κλείνουν το μάτι» στα δραματικά τοπία της Πελοποννήσου. Λεπτομέρειες σε τόνους του ροζ χρυσού διεγείρουν τις αισθήσεις μέσα από μια σύγχρονη κομψότητα, που εξασφαλίζει την διαχρονικότητα αυτών των κομματιών.

Τρεις είναι οι κανόνες που ακολουθούν τα κορίτσια της Folli Follie για αυτή τη σεζόν: Always Turn Heads, Wear It Your Way, και Be Unexpected. Έτσι μας δείχνουν τον τρόπο μέσα από τον οποίο τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω τους: υπακούοντας στο προσωπικό τους στιλ και τολμώντας να είναι απροσδόκητες. Από τους έντονους χρωματικούς τόνους μέχρι τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες, κάθε κομμάτι αναδεικνύεται σε τέχνη που αντικατοπτρίζει το περιπετειώδες πνεύμα και την εκλεπτυσμένη ματιά.