Anne Hathaway: Γιατί απέλυσε την στυλίστριά της;

Anne Hathaway: Γιατί απέλυσε την στυλίστριά της;

Μετά από 10 χρόνια συνεργασίας, οι δρόμοι της ηθοποιού με την Rachel Zoe χωρίζουν

Η αλήθεια είναι ότι η Anne Hathaway δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα για το καλό στυλ της, και, υπεύθυνη γι' αυτό δεν θα μπορούσε παρά να είναι η στυλίστριά της, Rachel Zoe.

Σύμφωνα με το E! News, η –βραβευμένη με Όσκαρ- ηθοποιός, αποφάσισε ότι ήρθε ώρα για μεγάλες αλλαγές, και προχώρησε στο επαγγελματικό «διαζύγιο» με την –μέχρι πρότινος- στυλίστριά της, Rachel Zoe. «Η Rachel και η Anne δεν συνεργάζονται πλέον. Η Anne δοκιμάζει καινούργια πράγματα προς το παρόν», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στο τηλεοπτικό κανάλι.

Αυτό το «κάτι καινούργιο» δεν είναι άλλο από την στυλίστρια Penny Lovell, η οποία είναι γνωστή από την συνεργασία της με διάσημες όπως οι Rose Byrne και Bella Heathcote. Το πρώτο project της συνεργασίας των δύο γυναικών δεν ήταν άλλο από την εμφάνιση της Hathaway στο Sundance Festival, όπου η ηθοποιός, πιστή στο χαλαρό, ανδρόγυνο στυλ της, εμφανίστηκε με πράσινο ταγιέρ με παντελόνι. Η Zoe, εντωμεταξύ, δεν έχει κανένα λόγο να στεναχωριέται αφού, με την σεζόν των βραβείων, θα έχει πάρα πολλή δουλειά με τις πελάτισσές της, μεταξύ των οποίων και οι Jennifer Lawrence, Sofia Vergara, Jennifer Garner και Isla Fisher.

Διαβάστε ακόμα:
Η Anne Hathaway γλίτωσε από του χάρου τα δόντια! (photos)
Είναι έγκυος η Anne Hathaway; Αυτό διαδίδει ο αδερφός της
Κάντο όπως η Anne Hathaway: Ποια διάσημη ηθοποιός έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος του Hollywood;