Tom Ford: Για ποιο πράγμα δεν έχει χρόνο από τότε που έγινε πατέρας;

Tom Ford: Για ποιο πράγμα δεν έχει χρόνο από τότε που έγινε πατέρας;

Η απάντηση μάλλον θα σας εκπλήξει.

Είναι γνωστό ότι είναι ταλαντούχος σχεδιαστής και επιχειρηματίας, ενώ του έχουν «χρεώσει» την σωτηρία του οίκου Gucci σε μία κρίσιμη καμπή στην ιστορία του. Ο λόγος για τον Tom Ford ο οποίος, πλέον, είναι και χαζομπαμπάς και, όπως παραδέχεται ο ίδιος, αυτός είναι και ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής του.

«(Η πατρότητα) κατέστρεψε –όχι, το "κατέστρεψε" είναι λάθος λέξη-, μάλλον ελαχιστοποίησε τις φιλοδοξίες μου, αυτές που είχαν να κάνουν με την δουλειά, ή με το να ζω σε ένα τέλειο σπίτι», είπε ο Αμερικανός σχεδιαστής στο WWD. «Έγινε το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μου. Όλα τα άλλα έπρεπε να μείνουν λίγο πίσω, συμπεριλαμβανομένης και της εμφάνισής μου. Δεν με ενδιαφέρει πια. Με ενδιαφέρει να είμαι επιτυχημένος. Αλλά όχι η εμφάνιση. Δεν μπορείς... Αποφάσισα να μεγαλώσω. Από όταν αποκτήσαμε τον Jack δεν έχω κάνει ούτε μία ένεση botox. Δεν είχα τον χρόνο. Πραγματικά με άλλαξε. Δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω, αλλά, πλέον δεν νοιάζομαι τόσο για πολλά πράγματα για τα οποία νοιαζόμουν στο παρελθόν», είπε.

Όπως φαίνεται, ο μικρός Jack έχει πάρει την σχολαστικότητα του διάσημου μπαμπά του, ο οποίος στη συνέντευξη παραδέχτηκε ότι δεν αγχώνεται καθόλου για την περίπτωση ο μικρός να κάνει ζημιές ή να καταστρέψει την άψογη διακόσμηση του σπιτιού. «Ο Jack δεν είναι καθόλου έτσι. Απλώς δεν είναι», είπε, ενώ μίλησε ακόμα και για τον οίκο Gucci, τον οποίο άφησε πριν από περίπου 10 χρόνια.

«Ο Gucci επαναλαμβάνεται. Είναι προφανές ότι στον οίκο κοιτάνε τα αρχεία μου. Κάθε φορά που βλέπω συλλογή του σκέφτομαι "Το θυμάμαι αυτό, και αυτό κλπ.". Αλλά δεν μου αρέσει πια. Μου φαίνεται λιγότερο προσωπικό το ύφος. Δεν νιώθω ότι, πίσω από το brand βρίσκεται κάποια δυναμική προσωπικότητα. Και σίγουρα δεν νιώθω κανένα "δέσιμο" με τον Saint Laurent. Αλλά αυτός ο οίκος έχει σίγουρα μία πολύ δυναμική προσωπικότητα από πίσω του», είπε.

Διαβάστε ακόμα:

«Natalia»: η Tom Ford τσάντα που αρχίζουν να λατρεύουν οι celebrities

H καμπάνια παπουτσιών του Tom Ford