Style tips: Πώς θα φορέσεις έξυπνα τα αγαπημένα πλεκτά σου!

Style tips: Πώς θα φορέσεις έξυπνα τα αγαπημένα πλεκτά σου!

Κομψές εμφανίσεις με ένα sweater

Το βασικό χαρακτηριστικό της φετινής μόδας-για το οποίο είμαστε πολύ χαρούμενες- είναι τα γνωστά και αγαπημένα μας sweaters, κοινώς πλεκτά, τα οποία παύουν πλέον να είναι χαρακτηριστικό πρόχειρων και απεριποίητων εμφανίσεων, και γίνονται το απόλυτο must have κομμάτι της σεζόν!

Από τις oversized ζακέτες μέχρι τα ρετρό cardigan και από τα μοχέρ κλασικά πουλόβερ έως τα cult με ρόμβους sweater και τις ναυτικές πλέξεις η φετινή μόδα προσφέρει αναρίθμητες επιλογές πλεκτών. Είναι ιδανικά για όλα τα φθινοπωρινά look αφού μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστό στυλ ενώ παράλληλα θα διατηρείστε ζεστές, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τις χαμηλές θερμοκρασίες που έρχονται.

Για ένα stylish καθημερινό σύνολο συνδυάστε την oversized ζακέτα με το boyfriend πουκάμισο και το αγαπημένο σας τζιν με sneakers , ενώ για ένα μοντέρνο office look φορέστε το embellished πουλόβερ με pencil φούστα και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Αν είστε λάτρεις του boho τολμήστε ένα alpine sweater με τζην σορτς και over the knee flat μπότες, ολοκληρώνοντας το look με το πλατύγυρο καπέλο.