Animal Print: 5+1 tips για να φορέσεις το total look με στυλάτο τρόπο!

Animal Print: 5+1 tips για να φορέσεις το total look με στυλάτο τρόπο!

Πώς θα υιοθετήσεις το πιο ιδιαίτερο γυναικείο trend

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη στο animal print και όχι άδικα, αφού αναδεικνύει τη σέξι πλευρά του εαυτού τους.

Ακόμη όμως κι αν έχεις ένα, ή περισσότερα κομμάτια με το εν λόγω print στην γκαρνταρόμπα σου, αν κάποιος σου πρότεινε να φορέσεις ένα total animal print outfit, σίγουρα θα δίσταζες.

Πώς μπορείς να το τολμήσεις, χωρίς να δείχνει υπερβολικό; Οι παρακάτω στυλιστικές συμβουλές θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις!

1. Αν ένα animal print φόρεμα, ή σύνολο, έχει ασορτί παπούτσια, προτίμησε να το συνδυάσεις με αυτά, παρά με διαφορετικού print φλατ ή ψηλοτάκουνα.

2. Το κλειδί είναι τα αξεσουάρ. Πάντα να θυμάσαι ένα total animal print look, χρειάζεται low-key αξεσουάρ, όπως μια κλασική μαύρη τσάντα.

3. Συνδύασε το σύνολό σου με το σωστό πανωφόρι. Ο καλύτερος συνδυασμός που μπορείς να κάνεις είναι να το φορέσεις με ένα δερμάτινο μπουφάν, ή ένα denim jacket.

4. Η ολόσωμη φόρμα είναι πάντα μια καλή λύση. Δείχνει stylish και ανεπιτήδευτα κομψή, χωρίς κόπο.

5. Όταν πας για shopping, αναζήτησε κομμάτια με διακριτικά prints, που μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και όχι μόνο σε πολύ επίσημες εμφανίσεις.

6. Και τέλος, η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σου δώσουμε είναι η εξής: Μην το φοβηθείς! #Releasethebeast και απόλαυσέ το!