Κάντο όπως η Lady Gaga, μπορείς

Κάντο όπως η Lady Gaga, μπορείς

Γίνε και εσύ μία σύγχρονη γελαδάρισσα.

Ίσως η Λαίδη να βαρέθηκε τα Noritaka Tatehana υποδήματα πολυκατοικίες που φορούσε μέχρι πρότινος και να αποφάσισε να αλλάξει στιλ.

Αφού φόρεσε τα ιδιαίτερης αισθητικής αυτά υποδήματα σα στενό κορσέ, κάνοντάς μας να πιστέψουμε πως δεν τα έβγαζε ούτε στον ύπνο της, ήρθε η ώρα να πετάξει για λίγο τα καρφιά και τα στρας και να αφιερωθεί στη φύση και την εξοχή.

Αγκαλιάζοντας τους σύγχρονους ρυθμούς ζωής μίας star του Hollywood, η Gagaloo παρήγγειλε ένα ειδικό σχέδιο καουμπόικης μπότας προκειμένου να γιορτάσει την επιτυχία του Born this way.

Η εταιρεία Tony Lama ήταν αυτή που ανέλαβε να δημιουργήσει τις χειροποίητες κιτς μπότες, αναθέτωντας σε είκοσι άτομα να δουλέψουν για περισσότερες από πεντακόσιες ώρες. Τρισδιάστατα φτερά, το σήμα του μονόκερου και λίγο παραπάνω τακούνι, είναι μερικά από τα στοιχεία που ανέλαβαν να φιλοτεχνήσουν για την εκκεντρική star.

Εάν θέλετε και εσείς να ακολουθήσετε πιστά τα χνάρια της απημένης diva, τρέξτε να προμηθευτείτε τις ανεκτίμητες μπότες που έχουν ήδη λανσάριε πριν από τη λαίδη ο Arnold Schwarzenegger, ο Ronald Regan και άλλοι celebrities.