Πρέπει «να ανεβάσεις» και εσύ αυτό το καπέλο στο Instagram

Πρέπει «να ανεβάσεις» και εσύ αυτό το καπέλο στο Instagram

... για να είσαι και εσύ μέρος του πιο διαδεδομένου Ιnsta trend.

Η λέξη «ινσταγκραμικό» είναι μια πολύ πρόσφατη προσθήκη σε οποιοδήποτε νεοελληνικό λεξικό και είναι ίσως η μόνη που μπορεί να περιγράψει αυτό το είδος ψάθινου καπέλου.

Πριν από λίγα χρόνια θα το χαρακτηρίζαμε «retro, ρομαντικό, κοριτσίστικο, προστατευτικό λόγω του μεγάλου του γίσου», σήμερα θα αρκεστούμε να πούμε πως είναι πιο πολυφωτογραφημένο και πολυανεβασμένο καπέλο στην socialομιντιακή πλατφόρμα του Instagram. Νέες εποχές, νέα ήθη, έθιμα, νέες περιγραφές και νέα χρήση αξεσουάρ.

Τα μεγάλα, πλατύγυρα, ψάθινα καπέλα που φορούσαμε μικρές μαζί με τα μπικίνι μας με τα κερασάκια και τις φραουλίτσες πάνω και είχαν ως μοναδικό σκοπό να μας προστατεύουν από τον ήλιο, φέτος είναι το πιο «διάσημο» αξεσουάρ διακοπών που έχει ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με την αύξηση των posts που το περιλαμβάνουν να φτάνει μέχρι και το 93%, όπως φαντάζεσαι δεν σταματά στην ανάρτηση του το θέμα γύρω από αυτό.

Οι περισσότερες κοπέλες ψάχνουν να βρουν και το Νο1 brand που τα κατασκευάζει και «πέφτουν πάνω» στην Νεοϋρκέζα, Εugenia Kim. Mε απλά σχέδια με λουλούδια, μέχρι και άλλα που γράφουν πάνω «Και έζησαν αυτοί καλά...» ή «Χαιρετισμούς από...», είναι δύσκολο να μην αναγνωρίσεις τις δημιουργίες της μόλις τις δεις στο news feed σου. Και ακόμα πιο δύσκολο είναι να μην μπεις στον πειρασμό να ανεβάσεις μία αντίστοιχη φωτογραφία με το δικό σου ψάθινο καπέλο! Καλό καλοκαίρι να έχουμε κορίτσια με πολλά πολλά likes!