Εσύ θα έβγαινες στο δρόμο με τις πιτζάμες σου; Aν ήταν Intimissimi η απάντηση είναι «ναι»

Διονυσία Καλαποθαράκου
Εσύ θα έβγαινες στο δρόμο με τις πιτζάμες σου; Aν ήταν Intimissimi η απάντηση είναι «ναι»

Aπό εμάς και την Sarah Jessica Parker «είναι ναι»! Μεγάλο «ναι»!

LTD774 9926 8488 F

Υπάρχουν κομμάτια που είναι διαχρονικά, υπάρχουν statement pieces που οριοθετούν τις τάσεις κάθε νέα σεζόν και υπάρχει και η νέα συλλογή Nightwear της Intimissimi που έχει απλά καταφέρει το ακατόρθωτο: να σου επιτρέπει να βγαίνεις έξω με τις πιτζάμες σου και να είσαι απλά η πιο καλοντυμένη.

Με πρώτη διδάξασα και ambassador της σειράς, την Sarah Jessica Parker, η οποία φωτογραφήθηκε με δύο ultra chic pyjama sets στους δρόμους της Νέας Υόρκης, με ένα λευκό και ένα μαύρο, η νέα αυτή collection περνάει τα nightwears στο επόμενο επίπεδο και σε προκαλεί «να δοκιμάσεις τις δυνάμεις τους» και εκτός σπιτιού.

LTD1294 019 8486 F
 O2B5878
PVD774 9926 8483 F
PDC1305 2479 9117 F
5TH NOVEMBER copy


Χαρίζει διαφορετικό στυλ όχι μόνο στις bedtime stories κάθε σύγχρονης γυναίκας αλλά και στα outdoor looks της. Είτε πρόκειται για ένα all time classic μεταξωτό set σαν αυτά που φοράει η «Carrie Bradshaw» στην καμπάνια του brand είτε για ένα fun σύνολο αφιερωμένο στον Μickey Mouse που γιορτάζει φέτος 90 χρόνια –ναι, υπάρχουν και αυτά στη νέα συλλογή της Intimissimi- δεν μπορεί παρά να βρεις αμέσως αυτό το σύνολο που ταιριάζει στο δικό σου στυλ και σωματότυπο.

Ανακαλύψτε τα on trend animal print σχέδια, τα σαγηνευτικά floral, τα ρομαντικά κομμάτια με έμφαση στη δαντέλα, τα iconic καρό set και σκέψου από τώρα πώς μπορείς να τα συνδυάσεις με τα υπόλοιπα lingerie Intimissimi κομμάτια που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου και να δημιουργήσεις outfits τα οποία είναι κρίμα να φοράς μόνο όταν ξαπλώνεις στο κρεββάτι.

Fashion Nightwear προτάσεις της φετινής σεζόν F/W 18-19, είναι τόσο ξεχωριστές και stylish που μπορούν να φορεθούν άνετα και ως outerwear στα πλαίσια ενός δημιουργικού mix&match. Με ankle boots, sneakers ή κλασικές γόβες και ένα biker jacket ή ένα ανδρικό, φαρδύ από πάνω, θα είσαι απόλυτα στυλάτη και στη βραδινή σου έξοδο.

Ακολούθησε το παράδειγμα της Sarah Jessica Parker που βγήκε έξω με ένα λευκό μεταξωτό boyfriend fit pyjama set και το αποτέλεσμα σου έκοβε απλά την ανάσα. Γιατί το να περάσεις με επιτυχία το lingerie style «από το σπίτι στον δρόμο» είναι θέμα δικής σου τόλμης και εμπιστοσύνης στη νέα, Intimissimi συλλογή. Και είμαστε σίγουρες ότι τα έχεις και τα δύο.