Τα κορυφαία trends στα κοσμήματα που θα σε κάνουν να νιώσεις βασίλισσα!

Τα κορυφαία trends στα κοσμήματα που θα σε κάνουν να νιώσεις βασίλισσα!

Όπως κάθε χρόνο αυτή την εποχή, λοιπόν, έτσι και φέτος, ετοιμάζεις τη λίστα με τα δώρα που θέλεις να κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα και φυσικά στον εαυτό σου

Με τις γιορτές να βρίσκονται προ των πυλών και την πόλη να έχει «φορέσει» ήδη τα γιορτινά της, το σίγουρο είναι ότι η διάθεσή σου έχει αρχίσει να «ανεβαίνει» και να γίνεται περισσότερο εορταστική.

Όπως κάθε χρόνο αυτή την εποχή, λοιπόν, έτσι και φέτος, ετοιμάζεις τη λίστα με τα δώρα που θέλεις να κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα και φυσικά στον εαυτό σου. Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, η δική μας συμβουλή είναι να μείνεις στην πλέον αγαπημένη, κλασική και αξιόπιστη -από πολλές απόψεις- λύση: Τα κοσμήματα.

Δεν χρειάζονται πολλές λέξεις για να εξηγήσουν το γιατί αποτελούν την ιδανική επιλογή σε κάθε περίπτωση. Αρκεί απλώς να αναφέρουμε ότι ένα και μόνο κόσμημα μπορεί να προσδώσει λάμψη, στυλ και μία αίσθηση πολυτέλειας ακόμη και στην πιο απλή εμφάνιση. Εκείνο που σίγουρα αξίζει να κάνουμε, ωστόσο, είναι να παραθέσουμε τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Έχουν ελληνικό «άρωμα», τις φέρνει ο οίκος ZOLOTAS και θα τις λατρέψεις. Ρίξε «μια ματιά», λοιπόν, και άντλησε έμπνευση για τα φετινά δώρα και φυσικά, τα look σου.

look

Βάλε στη ζωή σου την αίγλη της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας

Αν υπάρχει ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει το Βυζάντιο τότε πρόκειται αναμφίβολα για την αίγλη! Στις χρυσοστόλιστες αυλές του Βυζαντίου, υπήρχε πάντα πολλή λάμψη. Τώρα, λοιπόν, έχεις την ευκαιρία νιώσεις σαν βασίλισσα της εποχής εκείνης, καθώς η μόδα «αγκαλιάζει» τη γοητεία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας με τη συλλογή BYZANCE. Οι περίτεχνες πλέξεις του κίτρινου χρυσού, τα διαμάντια και τα πορφυρά ρουμπίνια μας ενθουσίασαν και μας απέδειξαν πως η μόδα θα κάνει πάντα κύκλους -ακόμη και αν έχουν περάσει εκατοντάδες χρόνια!

xroniaaaa

Δαχτυλίδι BYZANCE σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με σμαράγδια

Φόρεσε και εσύ τα μυθικά κοσμήματα της Αρχαίας Ελλάδας

Αν έχεις επισκεφτεί κάποιο μουσείο με αρχαιότητες στην Ελλάδα, τότε σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πως σε ό,τι αφορά στη μόδα -και δη τα κοσμήματα- οι αρχαίες Ελληνίδες είχαν εξαιρετικό γούστο! Φέτος, λοιπόν, έχεις την ευκαιρία να φορέσεις τα μυθικά κοσμήματα της Αρχαίας Ελλάδας και να εντυπωσιάσεις. Το «μυστικό» βρίσκεται στη συλλογή HERITAGE η οποία «ζωντανεύει» τις αρχέγονες εικόνες των ελληνικών μύθων, σύμφωνα με τις πιο παραδοσιακές τεχνικές χρυσοχοΐας της ελληνικής κληρονομιάς! Από τη βασιλική δύναμη του λιονταριού μέχρι… τον Ηρακλή και την περικεφαλαία του Αλεξάνδρου!

alexandrou

Βραχιόλι HERITAGE σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με διαμάντια

Πες «ναι» στην κλασική λάμψη

Στην περίπτωση, βέβαια, που το στυλ σου είναι αρκετά κλασικό, τότε σίγουρα αξίζει να επιλέξεις τη διαχρονική πολυτέλεια και συγκεκριμένα, τα CLASSICS. Η εν λόγω συλλογή περιλαμβάνει διαχρονικά και περίτεχνα κοσμήματα, τα οποία αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για δώρα -και φυσικά εντυπωσιακές εμφανίσεις.

emfaniuseis

Σκουλαρίκια CLASSICS σε κίτρινο σφυρήλατο χρυσό 22ΚΤ

Δοκίμασε τα πολύτιμα πέταλα χρυσού

Η επόμενη λαμπερή τάση που ξεχωρίσαμε στα κοσμήματα «ακούει» στο όνομα DAISY και κάθε ρομαντική γυναίκα θα τη λατρέψει. Περιλαμβάνει κολιέ, παντατίφ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και βραχιόλια με πολύτιμα πέταλα χρυσού τα οποία θα σου προσφέρουν το πιο αγνό δώρο της Φύσης: Μια μαργαρίτα!

margarota

Βραχιόλι DAISY σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με διαμάντια

Λάμψη με τη Θεά Αθηνά ή την ιερή Σφίγγα των Θηβών;

Αν δεν έχεις προλάβει να μελετήσεις τις τάσεις της μόδας για το 2019, σε ενημερώνουμε ότι τα δαχτυλίδια θα παραμείνουν μια «must» επιλογή. Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, τη νέα χρονιά αξίζει να στραφείς στη φινέτσα του παρελθόντος. Ο οίκος ZOLOTAS σου προτείνει να βάλεις λάμψη στην καθημερινότητά σου με δύο ιερατικές μορφές του αρχαίου ελληνικού κόσμου, τη Θεά Αθηνά και την ιερή Σφίγγα των Θηβών. Δες, λοιπόν, τη συλλογή SPHINX & ATHENA και κάνε την επιλογή σου.

epilogh

Δαχτυλίδι SPHINX & ATHENA σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με πολύτιμο λίθο λάπις

Πες «ναι» στις πλέξεις

Οι πλέξεις στα κοσμήματα είναι ένα ακόμη κορυφαίο trend που αξίζει να υιοθετήσεις. Στη συλλογή SNAKE LACE, την οποία ξεχωρίσαμε, λαμπερές κλωστές στροβιλίζονται και διαδέχονται η μία την άλλη, αγκαλιάζοντας με λάμψη το σώμα! Αν αναζητείς, λοιπόν, κάτι απίστευτα θηλυκό, τότε αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή για εσένα.

sesena

Περιδέραιο SNAKE LACE σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με μαργαριτάρια

Το γούρι σου μην ξεχάσεις!

Τέλος, αν επιμένεις αυτές τις γιορτές παραδοσιακά -και σε ό,τι αφορά στα κοσμήματα- και θέλεις να ανακαλύψεις ένα υπέροχο γούρι για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή τον εαυτό σου, τότε σίγουρα αξίζει να δεις και το γούρι που ο οίκος ZOLOTAS δημιούργησε για το 2019, τη HERA. Πρόκειται για το μοναδικό Κρίνο της Ήρας, αποτελεί το πρώτο λουλούδι του νέου χρόνου και θα γεμίσει με χάρη κάθε νέα αρχή.

arxh

Παντατίφ HERA σε ασήμι επιχρυσωμένο

Ετοίμασέ, λοιπόν, τη λίστα με όλα όσα θέλεις να χαρίσεις και να αποκτήσεις και φόρεσε φέτος δημιουργίες από τις κορυφαίες συλλογές της σεζόν για να «δανειστείς» λίγη από τη λάμψη του παρελθόντος! Ό,τι και αν επιλέξεις, όμως, μην ξεχάσεις να εμπιστευτείς το προσωπικό σου στυλ για να δημιουργήσεις τους πιο εντυπωσιακούς συνδυασμούς.