Έβελυν Καζαντζόγλου: Τα beauty steps που ακολουθεί πριν το ρεβεγιόν!

Έβελυν Καζαντζόγλου: Τα beauty steps που ακολουθεί πριν το ρεβεγιόν!

Ενόψει Χριστουγέννων ζητήσαμε από την Έβελυν να μοιραστεί μαζί μας τα beauty και fashion «μυστικά» της.

Μπορεί να μην έχεις σκοπό να περάσεις αμέτρητες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη για να ετοιμαστείς για το ρεβεγιόν ή τα χριστουγεννιάτικα πάρτι της σεζόν, ωστόσο, θέλεις να είσαι όμορφη, γοητευτική και απαστράπτουσα.

Πώς θα καταφέρεις να εκπληρώσεις, όμως, τον beauty στόχο σου όταν ο ελεύθερος χρόνος που έχεις στη διάθεσή σου είναι απίστευτα περιορισμένος;

Η αγαπημένη blogger του Queen.gr, Έβελυν Καζαντζόγλου, έχει έρθει πολλές φορές αντιμέτωπη με ανάλογα σκηνικά. Ενόψει Χριστουγέννων, λοιπόν, της ζητήσαμε να μοιραστεί μαζί μας τα beauty και fashion «μυστικά» της. Ποια είναι τα βήματα που ακολουθεί πριν από μία γιορτινή έξοδο; Για να μελετήσουμε λεπτομερώς τα beauty steps της, αποφασίσαμε να την ακολουθήσουμε ένα απόγευμα μετά το γραφείο και ιδού όλα όσα μάθαμε από εκείνη!



Αν υπάρχει κάτι που η Έβελυν γνωρίζει καλά είναι πως το αγαπημένο της εμπορικό κέντρο μπορεί να τη βοηθήσει να ετοιμαστεί γρήγορα για τα γιορτινά πάρτι. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα και την ομορφιά, δεν χρειάζεται τρέξιμο και πίεση. Η γνωστή blogger επισκέφτηκε, λοιπόν, το Golden Hall και αφού απόλαυσε τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ξεκίνησε τη beauty διαδικασία.

Βήμα 1ο: Η αρχή έγινε με το μανικιούρ, διότι ρεβεγιόν δίχως όμορφα νύχια… δεν γίνεται. Η βόλτα της την οδήγησε στα Fairy Nails, εκεί όπου απόλαυσε την περιποίηση και έφυγε με ένα γιορτινό, κόκκινο χρώμα στα νύχια.

Βήμα 2ο: Και από τα νύχια περνάμε στο μακιγιάζ και συγκεκριμένα, στο κατάστημα των Sephora που βρίσκεται στο γνωστό εμπορικό κέντρο. Ένα κόκκινο κραγιόν, μερικές λαμπερές σκιές και φυσικά και διάφορες μάσκες ομορφιάς για το πρόσωπο, τα μάτια και τους πόρους, ήταν όλα όσα προμηθεύτηκε από εκεί η Έβελυν για να δείχνει ξεκούραστη και λαμπερή στο πάρτι.

Βήμα 3ο: Συνεχίζουμε με τα μαλλιά διότι -όπως και να το κάνουμε- για τις γυναίκες αποτελούν «πηγή» αυτοπεποίθησης. Ο επόμενος σταθμός της Έβελυν στο Golden Hall ήταν το κομμωτήριο Doudesis, εκεί όπου λούστηκε, χτενίστηκε και ανανεώθηκε, έπειτα από μία ημέρα στο «τρέξιμο».

Βήμα 4ο: Τι ακολουθεί έπειτα από τα νύχια και τα μαλλιά; Μα φυσικά η περιποίηση του προσώπου. Αυτό τουλάχιστον είναι το τρίτο και σημαντικό βήμα που ακολουθεί πριν από κάθε έξοδο -και δη γιορτινή- η Έβελυν Καζαντζόγλου. Μετά το κομμωτήριο σειρά είχε, λοιπόν, το Attica και συγκεκριμένα το Carelab by Attica, εκεί όπου με τη βοήθεια μίας ειδικού βρήκε την κατάλληλη για την επιδερμίδα της κρέμα για ενυδάτωση.

Βήμα 5ο: Το επόμενό beauty βήμα καλό είναι να αφορά στα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιήσουμε για να δώσουμε μία «πινελιά» λάμψης στα look μας. Δεν χρειάζεται να το παρακάνουμε. Ένα και εντυπωσιακό item αρκεί. Στο κατάστημα Evita Peroni, η Έβελυν βρήκε τα καταλληλά αξεσουάρ για να συμπληρώσει τα look της οπότε καλό είναι να ανακαλύψεις και εσύ εγκαίρως τα δικά σου.

Βήμα 6ο: Τέλος, από τη λίστα της Έβελυν δεν θα μπορούσε να λείπει η εύρεση των πιο γιορτινών κοσμημάτων. Η εντυπωσιακή blogger συνέχισε, λοιπόν τη βόλτα της στο Μαρούσι, κάνοντας μία στάση στο Accessorize, προτού αποχωρήσει με ένα τεράστιο χαμόγελο από το αγαπημένο της εμπορικό κέντρο.

Όπως είδες, έξι απλά beauty steps αρκούν για να πετύχεις και εσύ φέτος ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τα γιορτινά πάρτι της σεζόν -και να ολοκληρώσεις την ημέρα σου ανανεωμένη, χαμογελαστή και δίχως άγος, όπως η Έβελυν. Μην αγχώνεσαι, λοιπόν!