Τα must πέδιλα που πρέπει να φορέσεις αυτή τη σεζόν!

Τα must πέδιλα που πρέπει να φορέσεις αυτή τη σεζόν!

Μπορεί να φοράς ένα πολύ κομψό και στυλάτο φόρεμα, τα παπούτσια όμως είναι ο «επίλογος» που θα ολοκληρώσει στο σύνολο το χαρακτήρα της εμφάνισής σου.

Ένα από τα βασικά κομμάτια σε ένα outfit, αυτή η «μοναδική» πινελιά που μπορεί να «απογειώσει» ακόμη και το πιο απλό ντύσιμο, είναι ένα πραγματικά καλό ζευγάρι παπούτσια. Μπορεί να φοράς ένα πολύ κομψό και στυλάτο φόρεμα, τα παπούτσια όμως είναι ο «επίλογος» που θα ολοκληρώσει στο σύνολο το χαρακτήρα της εμφάνισής σου. Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεται να δείχνεις ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των παπουτσιών που αγοράζεις, την περιποίησή τους και το ποια είναι τα σχέδια τα οποία προτιμάς.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, μετά από ασταμάτητο… ψάξιμο, να ετοιμάσουμε μία λίστα με τα must ζευγάρια παπουτσιών που κάθε fashion «queenette» πρέπει να έχει στην παπουτσοθήκη της φέτος το Καλοκαίρι. Όχι, δεν ήταν καθόλου εύκολο, αλλά ευτυχώς, βλέποντας τη νέα καλοκαιρινή high class συλλογή της Adam’s Shoes, που γνωρίζει το παπούτσι καλύτερα από τον καθένα, αντλήσαμε έμπνευση ώστε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας!

apostolhj

Οι cool εσπαντρίγιες

Οι εσπαντρίγιες είναι το είδος του παπουτσιού, το οποίο μπορεί την ίδια στιγμή να σε κάνει να δείχνεις προσεγμένη, σε καμία όμως περίπτωση «στημένη» ή στυλιζαρισμένη. Είναι ένα κομμάτι διαχρονικό και κατά κάποιον τρόπο «αέρινο», πράγμα που καταλήγει να φαίνεται και στο βάδισμά μας. Θα σε ακολουθήσει στο γραφείο, τα καλοκαιρινά πάρτι, το Κυριακάτικο brunch με τις κολλητές σου. Είτε αποφασίσεις να το φορέσεις σε μορφή πλατφόρμας είτε εντελώς φλατ, το αποτέλεσμα θα παραμείνει το ίδιο εντυπωσιακό και cool!

cool

Το αναγκαίο nude πέδιλο

Παντρεύεται η ξαδέρφη σου; Είσαι καλεσμένη σε κάποια επίσημη εκδήλωση με το γραφείο; Το κομψό nude πέδιλο, είναι το ζευγάρι που θα σου λύσει τα… πόδια. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία τι θα φορέσεις από πάνω. Είτε είναι ένα μακρύ εμπριμέ φλοράλ φόρεμα είτε ένα αυστηρό black dress, το «σωτήριο» nude σε συνδυασμό με μεταλλικές αποχρώσεις του χαλκού και της πλατίνας, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη! Ωστόσο, αν θες να γίνεις λίγο πιο τολμηρη όσον αφορά το στυλ σου, να ξέρεις πως οι διαφάνειες από PVC, που υπάρχουν και στην νέα συλλογή της Adam’s shoes, είναι η νέα τάση στην οποία «ορκίζονται» όλες οι fashion editors του κόσμου -και μάλλον θα τη βλέπουμε για πολλές σεζόν ακόμη.

akomhhh

Οι λεπτομέρειες που δεν πρέπει να ξεχάσεις

Αυτό που κάνει ένα σχέδιο να αντέχει στον χρόνο και την… καρδιά μας, είναι οι λεπτομέρειες που το κάνουν και διαφοροποιείται. Μπορεί οι διχρωμίες και οι αντιθέσεις σε ένα ζευγάρι να σου φαίνονται αποτρεπτικές αλλά είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να «παίξεις» με μεγαλύτερη ευκολία. Το ίδιο ισχύει και για το τακούνι. Άσχετα με το ύψος, εσύ είσαι εκείνη που θα το κάνεις να είναι «in fashion»! Ένα είναι σίγουρο, στη νέα συλλογή της Adam’s shoes, υπάρχουν όλες οι κομψές και θηλυκές επιλογές για την παπουτσοθήκη σου και είναι τόσες πολλές που δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις!

prwtoddoia

Για περισσότερες πληροφορίες, tips και ιδέες: www.adamsshoes.gr, Facebook & Instagram Adam's Shoes, Θεσ/νίκη 2310 682222, Αθήνα 210 9024435, Κύπρος 357 22 346151

Facebook Adam's Shoes

Instagram Adam's Shoes