Αυτό το fashion item θα σε ανακηρύξει σε απόλυτη summer queenette!

Αυτό το fashion item θα σε ανακηρύξει σε απόλυτη summer queenette!

Μπορεί οι υψηλές θερμοκρασίες να έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν δειλά την εμφάνισή τους, αυτό όμως διόλου δεν μας πτοεί.

Το καλοκαιράκι για το οποίο τόσο πολύ ανυπομονούσαμε τους προηγούμενους μήνες, είναι επιτέλους εδώ! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως και φέτος θα χορτάσουμε ατελείωτες βόλτες στα γραφικά στενά της πόλης, στην «τρυφερή» αμμουδιά κάποιου νησιού, στις συνοικιακές πλατείες και ταράτσες του κέντρου. Μπορεί οι υψηλές θερμοκρασίες να έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν δειλά την εμφάνισή τους, αυτό όμως διόλου δεν μας πτοεί. Εμείς για μία ακόμη χρονιά, θα φροντίσουμε παρά τις… αντιξοότητες, να παραμείνουμε το ίδιο προσεγμένες και άνετες σε κάθε μας εμφάνιση. Αν αναρωτιέσαι πώς θα το πετύχουμε αυτό, σκέψου απλά όλα εκείνα τα καλοκαιρινά fashion items, τα οποία σε συντροφεύουν σε κάθε σου εμφάνιση.

444

Ωστόσο, αν υπάρχει ένα item το οποίο έχει ανακηρυχθεί στο απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα ή τη βαλίτσα μας, αυτό είναι οι σαγιονάρες. Είναι εκείνο το παπούτσι, του οποίου ο ήχος, η άνεση, ακόμη και το παραδοσιακό σχέδιο, είναι απόλυτα συνυφασμένα με την έννοια του καλοκαιριού.

Υπάρχουν ωστόσο κάποιοι, που ελπίζω να μην ανήκεις αναμεσά τους, οι οποίοι θεωρούν πως πρόκειται αποκλειστικά για ένα υπόδημα παραλίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι έτσι. Πιθανότατα όλοι εκείνοι που το πιστεύουν, δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ τους τις μοναδικές σαγιονάρες IPANEMA! Τα… passe-partout παπούτσια που έχουν καταφέρει να αποτυπώσουν με τον πιο πρωτότυπο τρόπο τη χαρά, το κέφι, τον χορό, τον ήλιο, τα κύματα και όλες εκείνες τις ανέμελες εικόνες που συνθέτουν την έννοια του καλοκαιριού στο μυαλό μας.

66555

Αν αγχώθηκες έστω και μία στιγμή για το παπούτσι που θα συμπληρώνει με επιτυχία κάθε κομψή σου εμφάνιση, να ξέρεις πως οι αγαπημένες μας σαγιονάρες με… άρωμα Βραζιλίας, διαθέτουν για μία ακόμη χρονιά μία πλούσια συλλογή από prints και μονοχρωμίες, για να διαλέξεις εκείνη που εκφράζει περισσότερο το προσωπικό στυλ και το απαράμιλλο ταπεραμέντο σου. Μέσα σε αυτά, ανήκει και η νέα… λουλουδιαστή σειρά Botanicals, με ρομαντικές αλλά και πιο rock «πινελιές» όπως μεταλλικά στοιχεία και αλυσιδίτσες, η οποία θα «απογειώνει» το look σου σε κάθε σου βήμα. Τα σχέδια είναι τόσα πολλά, που σίγουρα θα βρεις αρκετά διαφορετικά ζευγάρια να αντιπροσωπεύουν κάθε ώρα της ημέρας.

4455

Παράδειγμα, για τις πιο basic και casual πρωινές εμφανίσεις σου στο γραφείο, προτίμησε μία από τις σκούρες μονοχρωμίες σε έντονο μπλε, γκρι και μαύρο, ενώ για τις κυριακάτικες βουτιές και τα brunch παρέα με τις κολλητές σου, κάποια χαρούμενη απόχρωση σε μωβ, φούξια ή τιρκουάζ. Σκέψου απλά πόσα αμέτρητα fashionable outfit μπορείς να δημιουργήσεις, αρκεί να πειραματιστείς με τα διακριτικά glitter, τις κομψές λεπτομέρειες, τις πλατινένιες, χάλκινες αλλά και παστέλ αποχρώσεις. Φορώντας απλά ένα από τα αέρινα φορέματά σου, τα τζιν σορτσάκια σου με κάποιο ανοιχτόχρωμο, χαλαρό crop top και το μαγιό σου από μέσα, να είσαι σίγουρη πως θα ανακηρυχθείς, χωρίς δεύτερη σκέψη, στην απόλυτη queenette του φετινού καλοκαιριού!

333

Τα καλά νέα όμως από τη μακρινή… Βραζιλία, δεν τελειώνουν εδώ, καθώς η Ipanema, σε συνεργασία με την super sexy Βραζιλιάνα pop star και global ambassador Anitta, θα μας «κουνήσουν» για τα καλά στις πιο εξωτικές και χορευτικές μελωδίες τους μήνες που θα έρθουν. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως θα ζήσουμε ένα από τα πιο εκρηκτικά και γεμάτα… εκπλήξεις καλοκαίρια. Εσύ το μόνο που χρειαστεί να κάνεις, είναι να επενδύσεις στα κατάλληλα key items, τα οποία θα «ξεκλειδώσουν» το στυλ σου και έπειτα να αφήσεις την Ipanema να παρασύρει τα πάντα στο αέρινο πέρασμά σου!

11133

Τη συλλογή ΙΡΑΝΕΜΑ θα τη βρείτε σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες, tips και ιδέες: www.adamsshoes.gr, Facebook (IpanemaGreece) και στο Instagram (Ipanema_Greece), Tηλ. Θεσ/νίκη 2310 682222, Αθήνα 210 9024435, Κύπρος 357 22 346151

Ipanema Greece

Ipanema_Greece