Playful look: Πέντε συνδυασμοί με τους οποίους αξίζει να «παίξεις»

Playful look: Πέντε συνδυασμοί με τους οποίους αξίζει να «παίξεις»

Ιδού, λοιπόν, πέντε συνδυασμοί με τους οποίους σίγουρα αξίζει να «παίξεις» αυτό το καλοκαίρι για να αναβαθμίσεις το στυλ σου και παράλληλα, να διασκεδάσεις με τα fashion trends που κυριαρχούν.

Ο Μάιος είναι εδώ, έξω μυρίζει ήδη καλοκαίρι και εκτός από παγωτά, έχεις ήδη αρχίσει να μετράς τις μέρες αντίστροφα για τις διακοπές σου. Την όμορφη αυτή εποχή, βέβαια, εκτός από τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις, προσπαθείς ταυτόχρονα να οργανώσεις τη γκαρνταρόμπα σου. Στην αναζήτηση των πιο stylish outfits του φετινού καλοκαιριού, διαπιστώσαμε πως ένα είναι το κυρίαρχο fashion «ρεύμα» του 2019 και πρόκειται για το Νever Stop Playing. Αποτελεί μία τάση που σε καλεί να κάνεις «παιχνιδιάρικους» συνδυασμούς και να «παίξεις» ουσιαστικά με τη μόδα για να δημιουργήσεις τα πιο playful look.

Ιδού, λοιπόν, πέντε συνδυασμοί με τους οποίους σίγουρα αξίζει να «παίξεις» αυτό το καλοκαίρι για να αναβαθμίσεις το στυλ σου και παράλληλα, να διασκεδάσεις με τα fashion trends που κυριαρχούν.

  1. Τα oversized τοπ και τα bike shorts

Τάση αγαπημένη που θα συνεχίσει να κάνει «θραύση» και το φετινό καλοκαίρι. Μην διστάσεις να φορέσεις ρούχα διαφορετικών μεγεθών, όπως oversized τοπ και στενά bike shorts. «Παίξε» με τα διαφορετικά στυλ, όπως ακριβώς κάνουν οι αγαπημένες σου celebrities.

  1. Τα μονόχρωμα σύνολα και τα extravagant αξεσουάρ

Αν δεν είσαι fan της πολυχρωμίας, τότε αυτή η επιλογή θα σε χαροποιήσει. Για να εντυπωσιάζεις και να δημιουργείς ενδιαφέροντα look, επέμεινε σε μονόχρωμα σύνολα -όπως ολόσωμες, καλοκαιρινές φόρμες- τα οποία θα ενισχύεις και θα αναβαθμίζεις με extravagant αξεσουάρ -όπως τα τεράστια κόκκινα γυαλιά που βλέπεις στη παρακάτω φωτογραφία. Οι συγκεκριμένοι συνδυασμοί θα σου «λύσουν» τα χέρια αφού με λίγες και ιδιαίτερες πινελιές, θα μπορείς εύκολα να «μεταμορφώνεσαι».

μεταμορφςωνεσαι
  1. Το τολμηρό αλλά ταυτόχρονα γλυκό look

Τέταρτος και σίγουρα αγαπημένος μας συνδυασμός για το φετινό καλοκαίρι. Προσπάθησε να δημιουργήσεις look που σε κάνουν να δείχνεις γλυκιά και ταυτόχρονα τολμηρή. Για παράδειγμα, επίλεξε ρομαντικά, αέρινα φορέματα και συνδύασέ τα με rock, δερμάτινα σανδάλια και αξεσουάρ που βγάζουν στην επιφάνεια την περισσότερο άγρια πλευρά του εαυτού σου, από ζώνες μέχρι βραχιόλια και vintage μπαντάνες (ναι, είναι ξανά στη μόδα και έχουμε ήδη τρελαθεί από τη χαρά μας)!

  1. Το «παιχνιδιάρικο» και σοφιστικέ στυλ

Γίνεται να είσαι «παιχνιδιάρα» και ταυτόχρονα σοφιστικέ; Ναι, γίνεται και μάλιστα εύκολα. Πρόκειται για έναν από τους πιο playful συνδυασμούς του 2019 και αξίζει να τον δοκιμάσεις. Συνδύασε κλασικά με μοντέρνα κομμάτια, φόρεσε τα πιο ιδιαίτερα, boho παπούτσια με το πιο κλασικό και επίσημο μαύρο φόρεμά σου. Άφησε τα μαλλιά σου ατημέλητα και μπες στην υπέρκομψη ολόσωμη φόρμα σου. Συνδύασε τη μεταξωτή παντελόνα σου με ένα crop top που αφήνει τον έναν ώμο έξω (είναι ό,τι πιο «hot» αυτό το καλοκαίρι). Πόζαρε στο Instagram φορώντας το νέο σου φόρεμα και κρατώντας ένα ξυλάκι παγωτό στο χέρι. Με λίγα λόγια, μπες στη φιλοσοφία του Νever Stop Playing. Αν χρειάζεσαι έμπνευση, δες -και δοκίμασε- το νέο Magic White Chocolate & Cookies και θα καταλάβεις. Όπως ακριβώς η βελούδινη υφή του συνδυάζεται άψογα με πραγματικά κομμάτια μπισκότου, έτσι και εσύ θα δημιουργήσεις αρμονικά σύνολα μέσα από playful και παράλληλα, κομψούς συνδυασμούς.

συνδυασμοθσσσ
  1. To tie-dye!

Τέλος, αν θέλεις να είσαι 100% μες στη μόδα το καλοκαίρι του 2019 και να υιοθετήσεις στο έπακρο την Νever Stop Playing φιλοσοφία και σε ό,τι αφορά στα ρούχα σου, πες «ναι» στο tie dye. Πρόκειται για το ξεβαμμένο εφέ στα ρούχα σου, ένα trend που κυριαρχούσε στα '90s και αν το επιλέξεις τώρα, το σίγουρο είναι πως θα προσδώσει αμέσως έναν playful αέρα στα look σου.

Ό,τι και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πως αυτή τη σεζόν, το «μυστικό» για περάσεις καλά και να διασκεδάσεις ουσιαστικά, βρίσκεται στα playful look και φυσικά, τις playful γεύσεις και εμπειρίες. Κάνε τους κατάλληλους συνδυασμούς και απόλαυσε το καλοκαίρι σου.