Ανανεώστε την ντουλάπα σας με τον ιταλικό αέρα της Freddy!

Ανανεώστε την ντουλάπα σας με τον ιταλικό αέρα της Freddy!

Fashion trends που μπορούν να φορεθούν από όλες τις ηλικίες και ανάλογα τους συνδυασμούς που θα τους κάνετε, παραδείγματος χάριν με ένα sneaker, ψηλό ή flat παπούτσι να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ.

Το φετινό καλοκαίρι προστάζει ρούχα άνετα και κομψά. Επιλογές που θα σας κάνουν να θέλετε να βγείτε από σπίτι χωρίς να σας νοιάζουν οι υψηλές θερμοκρασίες. Fashion trends που μπορούν να φορεθούν από όλες τις ηλικίες και ανάλογα τους συνδυασμούς που θα τους κάνετε, παραδείγματος χάριν με ένα sneaker, ψηλό ή flat παπούτσι να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ.

  1. Black & White look

Διαχρονικές αντιθέσεις! Μια επιλογή που είναι πάντα στη μόδα και μπορεί πολύ εύκολα να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ. Η μαύρη δαντέλα του shorts χαρίζει ένα πιο elegant χαρακτήρα στο σύνολο που το κάνει να ξεχωρίζει και να μαγνητίζει τα βλέμματα.

freddy 1 copy
  1. Colorful look

Βάλτε χρώμα στη ζωή σας! Τους καλοκαιρινούς μήνες μας αρέσει να παίζουμε με τα έντονα χρώμα και τολμούμε να φορέσουμε κάτι διαφορετικό. Συνδυάστε ένα πολύχρωμο t-Shirt με τα fashion πετσετέ shorts. Βρίσκονται ξανά στο νούμερο ένα των καλοκαιρινών trends και ήρθαν για να μείνουν.

freddy 2
  1. Casual chic look

Καλοκαίρι χωρίς μετάξι και δαντέλα δε γίνεται! Κάθε γυναικεία ντουλάπα πρέπει να έχει ένα λευκό T-Shirt με λεπτομέρειες δαντέλας και ένα μεταξωτό shorts. Μπορεί να θυμίζει τζιν, όμως η αέρινη αίσθηση που χαρίζει θα το κατατάξει στα αγαπημένα σας summer must have items.

freddy 3
  1. Sport style look

The high kick collection! Απαυθύνεται σε όλες τις γυναίκες όπου το αθλητικό στοιχείο τους προσφέρει τον τρόπο ζωής που τους αρέσει. Ένα sportstyle look για 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα!

freddy 4

Η δυναμική της Freddy εκφράζεται από την μοναδικότητά της . Αυτή είναι η φιλοσοφία του “ART OF MOVEMENT “. Επισκεφθείτε το FREDDY Exclusive Store @Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι, Ισόγειο) και επωφεληθείτε των καλοκαιριών προσφορών για να ανανεώσετε την ντουλάπα σας. Οι πιο τέλειες επιλογές για το απόλυτο summer look, σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις!

Stay tuned… Follow Freddy on Instagram @freddygreece & Facebook @Freddy Greece για να ενημερώνεστε πρώτες για τις τελευταίες τάσεις της μόδας.