Οι 5 εμφανίσεις της Meghan Markle που δίχασαν τον κόσμο της μόδας

Μαρία Ροδίτη
Οι 5 εμφανίσεις της Meghan Markle που δίχασαν τον κόσμο της μόδας

Η σύζυγος του Harry «έσπασε» το πρωτόκολλο, και όχι μόνο μία φορά.

Από την αρχή της σχέσης της με τον Harry, η Meghan Markle έδειξε ότι είναι αντισυμβατική και ότι δεν ήταν διατεθειμένη να ακολουθήσει τους κανόνες του Παλατιού. Το αποκορύφωμα, βέβαια, όλων ήταν η κοινή απόφαση του ζευγαριού να απαρνηθεί τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ – με ό,τι αυτό συνεπάγεται- και να ξεκινήσουν από την αρχή τη νέα τους ζωή στο Βανκούβερ του Καναδά.

Η Meghan Markle έχει δείξει ως τώρα ότι δε φοβάται να «σπάει» τους βασιλικούς κανόνες και αυτό εμπεριέχει και το τι έπρεπε και δεν έπρεπε να φοράει στις δημόσιες εμφανίσεις της. Όπως έχει κάνει σε ορισμένες περιπτώσεις και η συννυφάδα της, Kate Middleton, έτσι και η Meghan αγνόησε τους βασιλικούς κανόνες συχνά και εμφανίστηκε δημόσια με looks που μόνο σε μία Δούκισσα δεν άρμοζαν. Γιατί, όλες, ξέρουμε ότι ένα μέλος του Παλατιού δε θα φορούσε ποτέ σκισμένο τζιν ή off-shoulder φόρεμα, χάνοντας έτσι το σοβαρό και «καθώς πρέπει» στιλ που πρέπει να πρεσβεύει μια Δούκισσα.

Αναλυτικά, στην παρακάτω gallery θα δεις τα 5 πιο ανατρεπτικά και μη αναμενόμενα looks που έκανε η Meghan Markle στο πλευρό του Harry και κυριολεκτικά δίχασε την κοινή γνώμη.

Εσύ την επικροτείς, ή όχι;

Διάβασε ακόμα: Η βασίλισσα Ελισάβετ τούς τα παίρνει όλα! Η Meghan κι ο Harry χωρίς τίτλους και χρήματα