The Bridal Trend Report 2020: O Oίκος νυφικών Demetrios δεν ακολουθεί τις τάσεις, τις καθορίζει!

Διονυσία Καλαποθαράκου
The Bridal Trend Report 2020: O Oίκος νυφικών Demetrios δεν ακολουθεί τις τάσεις, τις καθορίζει!

Λάμψη, θηλυκότητα, ρομαντισμός, fashion forward designs: η νέα νυφική collection του Οίκου καλύπτει ένα ευρύ φάσμα κοινού και τάσεων.

DP406 1467 B 1

Πριν από σχεδόν έναν αιώνα, μία από τις πιο γνωστές σχεδιάστριες μόδας είχε πει πως «μία γυναίκα οφείλει να είναι δυο πράγματα: αριστοκρατική και υπέροχη», κάτι που φαντάζει ακόμα και τώρα πολύ «λογικό» σε ό,τι αφορά το στυλ. Είτε μιλάμε για ένα casual look, είτε για το νυφικό μας φόρεμα, η διαχρονική κομψότητα είναι κάτι που κερδίζει τις εντυπώσεις. Τι γίνεται όμως όταν η all time classic φινέτσα ενώνεται με τα τελευταία bridal trends; «Γίνεται» η νέα συλλογή νυφικών Demetrios για το 2020. Ο πιο διάσημος Οίκος νυφικών, Demetrios, παρουσιάζει για αυτήν την χρονιά πολλές και διαφορετικές collections wedding dresses με ένα κοινό χαρακτηριστικό: την αδιαμφισβήτητη κκομψότητα.

Λάμψη, θηλυκότητα, πολυτέλεια, κομψότητα, διαφάνειες, vintage αναφορές σε σύγχρονές γραμμές, είναι στοιχεία που αποτυπώνονται πάνω στα σχέδια του σχεδιαστή Demetrios για τις νέες σειρές γαμήλιων φορεμάτων και gowns, κάνοντάς τα μοναδικά την ίδια στιγμή που μπορούν να υποστηρίξουν το ξεχωριστό στυλ της καθεμίας μας. Τα βασικά trends που προτείνει ο Οίκος είναι 4 και όλα αποτυπώνονται σε ρούχα ραμμένα από τα πιο πολυτελή υφάσματα υψηλής ραπτικής, με σκοπό να αναδείξουν το γυναικείο σώμα και την ομορφιά κάθε νύφης κάνοντας την εμφάνισή της στην «πιο λαμπερή μέρα της ζωής της» όχι μόνο κομψή αλλά και in style.

200106
1051 7231

Retro Chic
Νυφικά που θυμίζουν Old Hollywood looks και θα μπορούσαν να έχουν φορεθεί από την Grace Kelly ή την Audrey Hepburn, είναι ιδανικά για τις fans τoυ vintage. Εντυπωσιακά πέπλα, κάπες, κεντημένα με κρύσταλλα Swarovski συγκλονιστικές αποσπώμενες ουρές, λαμπερές τιάρες, χειροποίητες δαντέλες. Η Demetrios collection 2020 είναι γεμάτη με νυφικά από λεπτομέρειες με φτερά, mesh στοιχείων και γραμμών που αποπνέουν θηλυκότητα με έναν «παλιό», αριστοκρατικό τρόπο.
Sexy Backless
Οι chic ανοιχτές πλάτες καθώς και οι πλάτες με διαφάνειες με κομψά, floral σχέδια θα κυριαρχήσουν φέτος και όχι άδικα γιατί αυτό είναι ένα από τα πιο ισχυρά, bridal trends της σεζόν. Επέλεξε ένα νυφικό Demetrios με halter κόψιμο και άφησε ακάλυπτη μόνο την πλάτη, δημιουργώντας ένα στυλ σοφιστικέ αλλά και μυστηριώδες, ακόμα και για τη μέρα του γάμου σου.
Βοhemian Cool
Για την νύφη που το boho bridal look είναι αυτό που ψάχνει τότε θα το βρει στις συλλογές Metropolitan 2020 κα Destination Romance 2020. Νυφικά φορέματα για «ελεύθερα πνεύματα» με αντισυμβατικό στυλ! Μία τάση για τα κορίτσια που μπορούν να πηγαίνουν στο Coachella και να λικνίζονται στους ρυθμούς της Lana Del Rey με τον ίδιο ανεπιτήδευτο τρόπο που ντύνονται νύφες και στέκονται δίπλα στον άνθρωπο που αγαπάνε.

Eternal Modernity
Aέρινα φορέματα από δαντέλες, ακέντητα μπούστα, τούλι, μετάξι και μεταξωτές οργάντζες, συνδυάζονται μεταξύ τους για την συλλογή Cosmobella 2020. Τα κλασικά νυφικά σχέδια σε συνδυασμό με τα πιο φίνα και πρωτοποριακά υλικά, δίνουν ένα αποτέλεσμα αναπάντεχο που ξεφεύγει από ό,τι έχεις δει μέχρι στιγμή στον «τομέα-νυφικών» κάνοντας τον όρο «μοντέρνο», πραγματικότητα!
Ultra Glam
Η collection Demetrios Platinum 2020 αποτελείται από μοναδικές Ηaute Couture δημιουργίες αφού τα υφάσματα είναι υψηλής αισθητικής και ποιότητας, ενώ στα σχέδια μπερδεύονται μικροσκοπικοί κρύσταλλοι Swarovski με χρυσοκλωστές και embroidered λεπτομέρειες προτείνοντας ένα bridal look, αντίστοιχο των εμφανίσεων των stars στο κόκκινο χαλί.

Πέντε wedding trends που επικρατούν στο διεθνές fashion στερέωμα και φέρουν την υπογραφή Demetrios, ιδανικά για να καλύψουν το στυλ και τις αισθητικές απαιτήσεις κάθε μελλοντικής νύφης που θέλει όχι μόνο να ακολουθεί, αλλά να «αντιμετωπίζει» της τάσεις της μόδας με το κύρος και τη φινέτσα ενός διάσημου Οίκου Νυφικών.

Info: Για περισσότερες πληροφορίες www.demetrios.gr
Instagram @demetriobride
Facebook DemetriosGreece