7 στυλ λευκών παντελονιών που πρέπει να αποκτήσουμε αυτήν την άνοιξη

Διονυσία Καλαποθαράκου
7 στυλ λευκών παντελονιών που πρέπει να αποκτήσουμε αυτήν την άνοιξη

Γιατί δεν αρκεί να έχεις ένα άσπρο παντελόνι, χρειάζεσαι κάποιο από τα παρακάτω για να ακολουθήσεις τις τάσεις για τη σεζόν S/S 2020.

Τα άσπρα παντελόνια, όπως και τα μαύρα και τα μπες αλλά και τα κλασικά jeans, είναι από τα πιο συνηθισμένα, κομψά και πρακτικά κομμάτια που μπορεί να δει κάποιος σε μία ολοκληρωμένη ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα. Συνήθως τα βρίσκουμε σε ίσια γραμμή ως μέρος ενός κοστουμιού ή σε denim, στενά σχέδια.

Για τη σεζόν S/S 2020, όμως, οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας του πλανήτη έχουν 7 συγκεκριμένες προτάσεις να σου κάνουν -θα τις δεις όλες αναλυτικά στην παρακάτω gallery- που αφορούν την κατηγορία «λευκά παντελόνια» και σε προκαλούν να τους δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί φιλοδοξούν να κερδίσουν μία θέση στην καρδιά και στην γκαρνταρόμπα σου και αυτήν την εποχή.

Harem pants, καμπάνες, crop αλλά και ριγέ ασπρόμαυρα σχέδια σου προτείνουν ενδιαφέρουσες εναλλακτικές σε σχέση με το άσπρο παντελόνι σου και μας βάζουν από τώρα σε ανοιξιάτικο mood όσο και αν οι παγκόσμιες κοινωνικές συγκυρίες δεν μας το επιτρέπουν. Ας κοιτάξουμε αισιόδοξα το μέλλον (όχι μόνο το μέλλον της μόδας) και ας επενδύσουμε σε αυτά τα 7 hot styles, λευκών παντελονιών!
Δες επίσης: 10 φορές που η Χριστίνα Μπόμπα παρέδωσε μαθήματα casual chic style