Biz-leisure: Το trend που προέκυψε στην καραντίνα ήρθε για να μείνει

Biz-leisure: Το trend που προέκυψε στην καραντίνα ήρθε για να μείνει

Στο καταφύγιο του σπιτιού μας «γεννήθηκε» ένα νέο στυλ, που ίσως καθορίσει τις μελλοντικές μας εμφανίσεις!

Όσο διάστημα μέναμε σπίτι, εργαζόμασταν εκεί και κάναμε μόνο αναγκαίες μετακινήσεις στέλνοντας το απαραίτητο μήνυμα στο 13033, είχαν κυριολεκτικά «κολλήσει» πάνω μας τα leggings, οι φόρμες, τα φούτερ, τα oversized pullover και τα T-shirts.

Η φιλοσοφία, όμως, της τηλεργασίας και των αλλεπάλληλων zoom meetings, που συνεχίζονται για πολλές από εμάς, έκαναν αναγκαία τη δημιουργία stylish συνόλων για να μπορούμε να είμαστε περιποιημένες και κομψές στις διαδικτυακές συνομιλίες με τους συναδέλφους μας, αλλά και για να νιώσουμε ξανά στυλάτες και με ανανεωμένη διάθεση. Και κάπου εκεί… γεννήθηκε η τάση του biz-leisure style. Ενός στυλ που ακολουθεί τον νέο τρόπο ζωής και τη νέα κανονικότητα.

Το biz-leisure θυμίζει κάτι από athleisure και σημαίνει business κομμάτια συνδυασμένα με πιο σπορ. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, μπορείς να συνδυάσεις πουκάμισο και σακάκι με αθλητική βερμούδα ή το παντελόνι από το αγαπημένο σου κοστούμι με ένα λεπτό φούτερ.

Μετά το athleisure, λοιπόν, έρχεται το biz-leisure trend και σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα mix & match style «παντρεύοντας» τα πιο άνετα με τα πιο business κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Cover photo: @monikh

Διάβασε ακόμα: Πώς θα βρεις το σωστό μέγεθος σουτιέν;