Must Follow: 7 λογαριασμοί μόδας στο Instagram με εναλλακτικό «τρόπο σκέψης»

Sabine Camhi
Must Follow: 7 λογαριασμοί μόδας στο Instagram με εναλλακτικό «τρόπο σκέψης»

Υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί στο Instagram με μόδα που δεν είναι τόσο mainstream, και μας δείχνουν κάτι πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Εδώ θα βρεις επτά από τους αγαπημένους μας.

  1. Awkward Zara Poses

Αν κάποιες φορές έχεις σαστίσει με τις πόζες μοντέλων του Zara στο διαδίκτυο, δεν είσαι η μόνη. Η Awkward Zara συγκεντρώνει και ανεβάζει τις πιο περίεργες πόζες μοντέλων σε καμπάνιες της μάρκας μόδας. Στον λογαριασμό αυτόν θα βρεις μοντέλο να σκύβει φορώντας τακούνια πάνω σε μάτι κουζίνας, και άλλη να φοράει το παλτό της ανάποδα. Ο λογαριασμός έχει επίσης απίστευτα αστείες λεζάντες.


https://www.instagram.com/p/CF1ceK4DRqT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

2. Awkward Fashion Shoots

Αν το Awkward Zara δεν είναι αρκετό, πρόσθεσε επίσης το Awkward But Fashion (από τους ίδιους χρήστες με το πρώτο) στο feed σου. Έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 22 από τις πιο περίεργες πόζες της βιομηχανίας της μόδας, και το μάντεψες, έχουν και χλευαστικές λεζάντες.


https://www.instagram.com/p/CGc83DVFDU0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3. Nasty Nostalgia

Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ αυτού του λογαριασμού και του εκδοτικού οίκου Conde Nast παρά το username. Η Nasty Nostalgia είναι μια συλλογή φωτογραφιών μόδας και ποπ κουλτούρας από τη δεκαετία του '50, μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '90. Αν σ ’αρέσουν οι behind the scenes φωτογραφίσεις μεγάλων σταρ, αυτός ο λογαριασμός προσφέρει μια ωραία απόδραση στο παρελθόν.


https://www.instagram.com/p/CGdBdEIgpvD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

4. Ladi Di Revenge Looks

Το Lady Di Revenge Looks μοιράζεται μερικές από τις πιο σέξι εμφανίσεις της πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά το διαζύγιο. Ένα style icon πριν τον πρόωρο θάνατο της, και το γεγονός πως η μόδα των ’80 και ’90 έχει κάνει comeback, κάνουν τον λογαριασμό πολύ επίκαιρο. Κάνε follow και πάρε και εσύ έμπνευση από τα looks της πριγκίπισσας Diana.


https://www.instagram.com/p/BpWjIgoFfBR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

5. Old Man Repeller

Μετά την αποχώρηση της ιδρύτριας του blog/διαδικτυακού περιοδικού Leandra Medine, και το κλείσιμο του πρόσφατα, το Old Man Repeller αποτίει φόρο τιμής στο μοναδικό περιερχόμενο μόδας που δημοσίευε η ομάδα του blog την τελευταία δεκαετία.


https://www.instagram.com/p/CGTzQPAsakU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

6. Old Prada

Το Old Prada μοιράζεται μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες από πασαρέλες και καμπάνιες παλαιότερων συλλογών του οίκου μόδας. Ως ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στην βιομηχανία της μόδας, οι λάτρεις του χώρου θα εκτιμήσουν την εξέλιξη της μάρκας.


https://www.instagram.com/p/CGu3KfoA59O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

7. Parisiens in Paris

Οι Γάλλοι θεωρούνται μερικοί από τους πιο κομψούς ανθρώπους στον κόσμο. Σε μέρες που έχεις κολλήσει και χρειάζεσαι έμπνευση, μπες στον λογαριασμό αυτόν και δες τι φοράνε κάποιοι από τους πιο στυλάτους κατοίκους της πρωτεύουσας.


https://www.instagram.com/p/CFwsrsCg2qh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες επίσης: 9 κομψά outfits βασισμένα στην τεχνική του layering που μπορείς να δημιουργήσεις και εσύ