Aυτός ο παστέλ συνδυασμός είναι ό,τι πιο διακριτικό μπορείς να φορέσεις σήμερα

Aυτός ο παστέλ συνδυασμός είναι ό,τι πιο διακριτικό μπορείς να φορέσεις σήμερα

Η Jessica Alba αγάπησε αυτήν την τάση με τον ωραιότερο τρόπο.

Το ξέρουμε ότι με τον εγκλεισμό μας στο σπίτι, δεν έχουμε πια τις ευκαιρίες που θα θέλαμε για να αφήσουμε το δημιουργικό και fashion ταλέντο μας να ξεδιπλωθεί. Δεδομένου ότι ο χρόνος μας περιορίζεται κατά βάση ανάμεσα στους τοίχους του δωματίου, το πιο πιθανό είναι να έχουμε επενδύσει σε κομμάτια που προσφέρουν άνεση, ίσως και μία πιο cozy business ατμόσφαιρα. Δεν είναι παράλογο, ίσα ίσα. Πλέον, απλώς περιοριζόμαστε στις αγαπημένες μας φόρμες, τα T-Shirt και τα hoodies -ένεκα και του ψύχους που άργησε, αλλά έκανε δυναμικά την άφιξή του.

Τι γίνεται, όμως, όταν βγαίνουμε, επιτέλους, από το σπίτι; Όταν στέλνουμε ένα από τα μοναδικά έξι νούμερα που ορίζουν αυτόν τον καιρό τις ζωές μας; Η συνήθεια του homewear μάς οδηγεί σε πιο εύκολα look. Άλλωστε, δε θες απαραίτητα να σκεφτείς ενδελεχώς το outfit που θα φορέσεις στο σούπερ μάρκετ ή στο φαρμακείο. Υπάρχει, όμως, μία τάση, την οποία, αν και έχουμε δει να εμφανίζεται πολλές φορές στις διάφορες σεζόν, παραμένει πιο επίκαιρη από ποτέ.

Ο λόγος για τα παστέλ. Ανέκαθεν αυτά ήταν χρώματα που επιλέγαμε αν θέλαμε να επενδύσουμε σε κομψότητα, αλλά υπό μία πιο «δροσερή» και girly ματιά. Είναι αυτά που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε συνδυασμούς με φινέτσα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, είναι εύκολα στο matching και, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται σε total look αποτελούν το safe bet για να είμαστε περιποιημένες και classy.

Η Jessica Alba, πάντως, επέλεξε τα παστέλ σε total look, με φόρμα, πουλόβερ και παλτό και ήταν υπέροχη.

https://www.instagram.com/p/CHY-9_CB_oq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες επίσης: 10 χειμερινά, must have items που θα αγαπήσεις όσο τίποτα άλλο