7 εσώρουχα για να νιώθεις sexy ακόμα και όταν φοράς πιτζάμες

7 εσώρουχα για να νιώθεις sexy ακόμα και όταν φοράς πιτζάμες

Bralettes, διακριτικά slips και κορμάκια που θέτουν τις σωστές βάσεις για το συγκεκριμένο mood.

Έκτη ημέρα στην καραντίνα και πλέον τα πράγματα έχουν σιγά-σιγά πάρει τον δρόμο τους. Εκεί που στην αρχή πάλι χρειαζόμασταν τον χρόνο μας για να προσαρμοστούμε στη δεύτερη σεζόν εγκλεισμού, καλώς ή κακώς, η συνήθεια έχει αρχίσει να διώχνει τα πιο αρνητικά συναισθήματα και να μας βάζει σε μία διαδικασία να γεμίζουμε την καθημερινότητά μας με βάση αυτά που μπορούμε να κάνουμε με τα τωρινά δεδομένα.

Είναι φορές που μας λείπει πολύ η όλη διαδικασία του να ετοιμαστούμε για να βγούμε. Το να έχουμε κανονίσει ένα ραντεβού και να ανοίξουμε την ντουλάπα του δωματίου για να ψάξουμε τους πιθανούς συνδυασμούς που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Αυτό, όμως, δε συνεπάγεται ότι δεν πρέπει να περιποιούμαστε τον εαυτό μας και να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις ώστε να νιώθουμε καλά. Ίσως τώρα περισσότερο από ποτέ το χρειαζόμαστε.

Τα εσώρουχα ανήκουν στα λίγα items της γκαρνταρόμπας μας που συνεχίζουμε να «τιμάμε» στο σπίτι. Ακόμα και όταν είμαστε με τις πιτζάμες μας το πιο πιθανό είναι να έχουμε επιλέξει κάποιο bralette ή / και ένα ωραίο slip. Αυτά, όπως και κάθε άλλο ρούχο, μπορούν να έχουν επίδραση στην ψυχολογία μας και, μιας και βρισκόμαστε σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα στο σπίτι, είτε έχουμε συντροφιά και θέλουμε να δώσουμε το κάτι έξτρα στη βραδιά είτε όχι, γιατί να μην τους αφιερώσουμε την προσοχή που τους αρμόζει; Γιατί να μη νιώθουμε sexy όσο βρισκόμαστε σε τόσο homewear mood, πρώτα απ' όλα για εμάς τις ίδιες;

Στην παρακάτω gallery, θα βρεις 7 εσώρουχα που θα υποστηρίξουν ακριβώς αυτόν τον σκοπό και θα σε βοηθήσουν να νιώθεις sexy ακόμα και όταν χαζεύεις το επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς κρατώντας το τσάι σου στα χέρια.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 πολύχρωμα φορέματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση