7 νέοι σχεδιαστές μόδας που πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις το 2021

7 νέοι σχεδιαστές μόδας που πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις το 2021

Το ταλέντο των δημιουργών φέρνει στο μυαλό την καλαισθησία και το σχεδιαστικό ταλέντο μεγάλων οίκων μόδας.

Η μόδα είναι ένας χώρος που εντυπωσιάζει με την ανθεκτικότητα και την τάση του για εξέλιξη στον χώρο. Ούτε η άφιξη μίας πανδημίας που έχει αναστείλει τη λειτουργία πολλών άλλων τομέων δεν μπόρεσε να αναχαιτίσει την ορμή του ταλέντου των σχεδιαστών. Η απομακρυσμένη επαφή με τα brands σίγουρα επηρέασε σημαντικά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να μπει φρένο στη φαντασία των σχεδιαστών.

Για την ακρίβεια, αυτή φαίνεται να είναι πιο δυνατή από ποτέ. Οι designers που φέρνουν το νέο «αίμα» στον σχεδιασμό ξεχωρίζουν για πολλά. Για το σχεδόν έμφυτο ταλέντο τους, για τη θέλησή τους να ασχοληθούν ενεργά, για την αγάπη της συνολικά για τον χώρο της μόδας αλλά και συγκεκριμένα για την επιθυμία τους να αναδείξουν το γυναικείο σώμα.

Το τελευταίο διάστημα, έχουμε δει πολλά νέα ονόματα στον χώρο του designing, το καθένα από αυτά να δραστηριοποιείται στη δική του ειδίκευση και να απευθύνεται στο κοινό με έναν τρόπο που φαίνεται να ξέρει πολύ καλά.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, θα βρεις επτά νέους designers που, ενώ βρίσκονται μόλις λίγο καιρό στον χώρο, έχουν καταφέρει να τραβήξουν τα βλέμματα με τα σχέδιά τους.

Δες επίσης: Zoom Fashion is the New Fashion: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν κάτσεις μπροστά στο laptop σου