Οκτώ κομμάτια που έχουν όλες οι celebrities στην γκαρνταρόμπα τους

Οκτώ κομμάτια που έχουν όλες οι celebrities στην γκαρνταρόμπα τους

Βρήκαμε τα must-have της γυναικείας ντουλάπας.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η καθημερινότητά μας αποτελούνταν σε μεγάλο βαθμό από όμορφα σύνολα, κομψά κοστούμια, φορέματα, ψηλά τακούνια και ιδιαίτερα αξεσουάρ. Γνωρίζουμε καλά πως αυτή η αισθητική μπορεί να μην ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες της showbiz ωστόσο η πλειοψηφία αγαπά το glam ντύσιμο και τις εκκεντρικές εμφανίσεις.

Η πανδημία covid-19 άλλαξε εντελώς τα δεδομένα σε ολόκληρο τον κόσμο με αποτέλεσμα να ακυρωθούν πρεμιέρες και πολλά καθιερωμένα events. Ακόμη λαμπερές εκδηλώσεις όπως το Fashion Week και τα Golden Globes πραγματοποιήθηκαν ψηφιακά και με ελάχιστη παρουσία κοινού.

Οι αγαπημένες μας stars φροντίζουν πάντα να μας χαρίζουν έμπνευση σε θέματα μόδας με αποτέλεσμα να παίρνουμε συχνά ιδέες από τα υπέροχα outfits που επιλέγουν να φορέσουν. Την ώρα που το street style ντύσιμο έχει περιοριστεί δραματικά λόγω Κορονοϊού, έχουμε πάντα τη δυνατότητα να βλέπουμε τα looks των celebs με ένα κλικ στο Instagram.

Στην καθημερινότητά τους οι επώνυμες κάνουν έξυπνες και στυλάτες ενδυματολογικές επιλογές, με τις οποίες αρκετές φορές ταυτιζόμαστε. Σήμερα αποφασίσαμε να βρούμε και να συγκεντρώσουμε όλα τα κομμάτια-κλειδί που πρέπει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου για να αντιγράψεις με επιτυχία το στυλ των αγαπημένων σου stars.

Δες επίσης: Βρήκαμε το απόλυτο φόρεμα αυτής της σεζόν και στοιχίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις ποια είναι τα items που έχουν όλες οι αγαπημένες μας celebs στην ντουλάπα τους για να επενδύσεις σε αυτά.

https://www.instagram.com/p/CMIDJfbjxih

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @rosiehw