Έξι σύνολα που αποδεικνύουν πως μπορείς να φορέσεις χειμωνιάτικα ρούχα μαζί με καλοκαιρινά

Διονυσία Καλαποθαράκου
Έξι σύνολα που αποδεικνύουν πως μπορείς να φορέσεις χειμωνιάτικα ρούχα μαζί με καλοκαιρινά

Και να είσαι πολύ κομψή και αυτήν την εποχή.

Θες να το πεις ανάγκη για πρακτικές λύσεις, θες να το πεις μία ροπή στο mix&match, όπως και να το προσδιορίσεις, τα πιο στυλάτα κορίτσια του Instagram, οι Influencers που έχουν κερδίσει το follow μας με το σπαθί τους, αγαπούν να συνδυάζουν χειμωνιάτικα με καλοκαιρινά ρούχα και να δημιουργούν σύνολα γι΄αυτήν τη μεταβατική περίοδο. Και όταν λέμε «χοντρά με λεπτά» κομμάτια εννοούμε και fashion items που μπορεί εκ πρώτης όψεως να σου φαίνονται τελείως ασύνδετα, όπως ένα ζευγάρι flip flops με ένα πλεκτό top ή ένα ανοιξιάτικο floral φόρεμα με ένα ζευγάρι αυστηρά loafers με κάλτσες.

https://www.instagram.com/p/CL4j21phvOa

Το μυστικό για να είναι αυτά τα σύνολα κομψά, και εσύ να μη δείχνεις σαν να έχει γίνει σεισμός και πετάχτηκες από το σπίτι με ό,τι βρήκες πρόχειρο στην κρεμάστρα σου, είναι να τα υποστηρίζεις και με το συνολικό στυλ σου. Να μην είναι υπερβολικά στυλιζαρισμένα τα μαλλιά σου, να μην φοράς extravagant αξεσουάρ που κλέβουν την παράσταση και γενικά να έχεις δημιουργήσει ένα «ήσυχο περιβάλλον» για να ενσωματώσεις το outfit σου.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις έξι style combos ιδανικά για τον Μάρτιο αλλά και για τον Απρίλιο που ο καιρός δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα ζεστός αλλά δεν κάνει και βαρυχειμωνιά. Όλα μπορείς να τα δημιουργήσεις με ρούχα που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου, όπως biker jackets, mini φορέματα, marcel φανελάκια και trench coats και αν είσαι πολύ κομψή ακόμα και σε αυτές τις τρελές μεταβολές της θερμοκρασίας. Καλή Επιτυχία!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 ζευγάρια παπούτσια που είναι ιδανικά γι' αυτόν τον καιρό