Βρήκαμε τα 5 πιο άνετα στυλ παπουτσιών που θα φοράς και μετά την καραντίνα

Βρήκαμε τα 5 πιο άνετα στυλ παπουτσιών που θα φοράς και μετά την καραντίνα

Για να ξέρεις σε ποια shoe trends πρέπει να επενδύσεις.

Είναι γεγονός πως η ζωή μας άλλαξε ριζικά εν μέσω lockdown. Αρχικά βρισκόμασταν εντός του σπιτιού τις περισσότερες ώρες της ημέρας είτε δουλεύοντας είτε διεκπεραιώνοντας τις υποχρεώσεις του νοικοκυριού.

Υπάρχει όμως και κάτι αρκετά θετικό σε αυτή την ιστορία αφού ο περίπατος και η βόλτα στη φύση έγιναν φέτος η νέα μας απόδραση από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Τα βήματα που διανύουμε μια τυπική ημέρα ή στον ελεύθερό μας χρόνο τα Σαββατοκύριακα είναι πολύ περισσότερα από κάθε άλλη περίοδο.

Αυτός ο νέος τρόπος εκγύμνασης αποτελεί «ανάσα» αισιοδοξίας για την υγεία και τη φυσική μας κατάσταση αφού τα γυμναστήρια εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά. Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, έχουμε άμεση ανάγκη για άνετα και στυλάτα υποδήματα που θα μας συντροφεύουν στις ανοιξιάτικες εξορμήσεις και εμφανίσεις μας.

Μην ξεχνάς πως τα κομψά παπούτσια (όλων των ειδών) παραμένουν μια από τις μεγαλύτερες και αιώνιες αδυναμίες του ωραίου φύλου. Όπως κάθε σεζόν, έτσι και τώρα οι οίκοι και τα αγαπημένα μας brands σχεδίασαν υποδήματα για όλες τις ώρες που καλύπτουν ακόμα και το πιο απαιτητικό αγοραστικό κοινό. Οι τάσεις ανανεώνονται διαρκώς και εμείς φροντίζουμε να σε κρατάμε πάντα ενήμερη για όλα τα hot updates. Γι' αυτό λοιπόν σήμερα βρήκαμε και συγκεντρώσαμε πέντε από τα κυρίαρχα shoe trends αυτής της σεζόν για να τα ενσωματώσεις στα επόμενα looks σου.

Δες επίσης: Most Wanted: Tα 5 tie-dye ρούχα και αξεσουάρ που θα κάνουν λίγο πιο trendy τη φετινή άνοιξη

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλα τα είδη παπουτσιών που πρέπει να φορέσεις αυτή την άνοιξη για υπέροχες εμφανίσεις γεμάτες άνεση.

https://www.instagram.com/p/CLy3ctChMbs
https://www.instagram.com/p/CLTeLKGpKyX

Πηγή κεντρικής: @nazifeeozcan