Δύο αγαπημένα jean trends των celebrities κάνουν comeback στην γκαρνταρόμπα μας

Δύο αγαπημένα jean trends των celebrities κάνουν comeback στην γκαρνταρόμπα μας

Τα παντελόνια που θα βλέπουμε παντού φέτος.

Θα ήταν ψέμα να πούμε πως η ζωή δεν είναι βαρετή εν μέσω πανδημίας και lockdown. Από τη μια στιγμή στην άλλη, αφήσαμε στην άκρη όλα τα επίσημα ρούχα, τα τακούνια και τα αξεσουάρ μας για να τα αντικαταστήσουμε με άνετες φόρμες, πιτζάμες και κολάν.

Οι καθημερινάς μας ανάγκες άλλαξαν δραματικά και αυτό είχε άμεσο αντίκτυπο στο χώρο της μόδας και φυσικά στα fashion trends. Μπορεί το loungewear ντύσιμο να παραμένει για την ώρα στην κορυφή της λίστας προτιμήσεων των γυναικών ωστόσο υπάρχει ένα item που δεν έφυγε ποτέ από την ζωή και την γκαρνταρόμπα μας.

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα αναμέναμε να δούμε ποια denim trends θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν. Τα παντελόνια με barrel legs γραμμή και αυτά με patchwork είναι αναμφισβήτητα δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις του έτους. Την ίδια ώρα όμως υπάρχουν δύο ακόμη υπέροχα trends που ανακαλύψαμε πρόσφατα με μια ματιά στα social media των αγαπημένων μας celebrities.

Αρχικά συναντάμε φέτος τα tied-ankle jeans δηλαδή τα τζιν που δένουν κομψά στον αστράγαλο. Η Rochelle Humes φόρεσε το trend πριν λίγο καιρό και αργότερα πόζαρε στο Instagram παραδίδοντας μαθήματα στυλ. Έπειτα έρχονται τα low rise jeans (χαμηλοκάβαλα) σαν αυτό που επέλεξε η Dua Lipa. Το μόνο σίγουρο είναι πως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα συναντήσουμε πολλές ακόμη εντυπωσιακές τάσεις που αξίζει να ενσωματώσουμε στα looks μας.

Δες επίσης: Βρήκαμε 13 από τις πιο κομψές celebrities που έχουν γενέθλια τον μήνα Απρίλιο

dualipa

Η Dua Lipa με low rise jeans.

rochellehumes

H Rochelle Humes με tied-ankle jeans.

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε για εσένα πέντε υπέροχα jeans για να υιοθετήσεις επιτυχώς τις τάσεις.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @rochellehumes