Τα πιο «άσχημα» παπούτσια που είδαμε στις συλλογές θα πρωταγωνιστήσουν τον επόμενο χειμώνα

Τα πιο «άσχημα» παπούτσια που είδαμε στις συλλογές θα πρωταγωνιστήσουν τον επόμενο χειμώνα

Όλα τα σχέδια που μας δίχασαν.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις κι εσύ, η μόδα δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και να μας εντυπωσιάζει. Την ώρα που η παγκόσμια πανδημία covid-19 έπληξε σημαντικά το χώρο, οι σχεδιαστές απέδειξαν ότι η φαντασία και η δημιουργικότητα ακμάζουν ακόμη και σε τόσο δύσκολες περιόδους.

Όλοι καλούμαστε να προσαρμοστούμε στα τρέχοντα δεδομένα ωστόσο οι κορυφαίοι οίκοι μόδας φαίνεται να τα καταφέρουν περίτρανα. Ψηφιακά fashion shows, εντυπωσιακές online παρουσιάσεις των συλλογών και θεαματικά βίντεο κατέκλυσαν το διαδίκτυο το προηγούμενο διάστημα, δίνοντάς μας μια πρώτη εικόνα των επερχόμενων trends.

Τα παπούτσια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των καθημερινών μας εμφανίσεων και διαθέτουν ξεχωριστή θέση στις συλλογές των μεγάλων οίκων. Οι σχεδιαστές και τα brands πως βρήκαν φέτος τον τρόπο να επαναπροσδιορίσουν το μέλλον των υποδημάτων, συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την απόλυτη καινοτομία.

Η αλήθεια είναι ότι το 2021 διακρίνουμε μια χαοτική προσέγγιση όσον αφορά τα θέματα μόδας. Την ώρα που κάποια παπούτσια κατάφεραν και μας κέρδισαν με την πρώτη ματιά, υπάρχουν κάποια που θα λέγαμε ότι μας προβλημάτισαν αρκετά. Το μόνο σίγουρο είναι πως στην αγορά διατίθενται σχέδια για κάθε γούστο και στυλ. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό των πιο αμφιλεγόμενων παπουτσιών που θα βλέπουμε στο προσεχές διάστημα.

Δες επίσης: Κάτι τρέχει με τη Μαίρη (Κατράντζου)…

Πηγή κεντρικής: @lissyroddyy