Αυτό το αξεσουάρ των 90's επιστρέφει φέτος για να απογειώσει τα looks μας

Αυτό το αξεσουάρ των 90's επιστρέφει φέτος για να απογειώσει τα looks μας

Βρήκαμε το νέο must-have κομμάτι της σεζόν.

Μπορεί για την ώρα να περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας μέσα στο σπίτι ωστόσο αυτό σιγά σιγά θα αλλάξει. Ο υπέροχος ανοιξιάτικος καιρός αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να φορέσουμε τα αγαπημένα μας ρούχα και να κάνουμε μεγάλες βόλτες στην φύση, τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα προστασίας που επιβάλλουν οι συνθήκες.

Η προστατευτική μάσκα παραμένει το must-have αξεσουάρ των ημερών όμως όλα δείχνουν ότι ένα παλιό γνώριμο trend των 90's κάνει δυναμικό comeback αυτή τη χρονιά και έρχεται για να προστεθεί στην γκαρνταρόμπα μας. Σε περίπτωση που δεν πάει κάπου το μυαλό σου, έχουμε την απάντηση: η ζώνη αλυσίδα.

Μια ματιά στις συλλογές των κορυφαίων οίκων (Chanel, Gucci, Versace κ.ά) για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 ήταν αρκετή για να πειστούμε πως πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτής της χρονιάς. Την ίδια ώρα, το hashtag #chainbelt έχει κατακλύσει το Instagram με τις fashion bloggers να υιοθετούν τo trend και στη συνέχεια να μας χαρίζουν υπέροχες εικόνες.

Η ζώνη αλυσίδα μπορεί να φορεθεί με τα αγαπημένα σου παντελόνια, με τζιν, φούστες και φορέματα για να απογειώσει ακόμη και ένα αδιάφορο look. Αξίζει να επενδύσεις στο trend για να συνθέσεις υπέροχα looks που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

Δες επίσης: Η Υβόννη Μπόσνιακ έφερε την άνοιξη με το υπέροχο σύνολό της

https://www.instagram.com/p/CLNIL1TjPtF
https://www.instagram.com/p/CNR9qeOMp08
https://www.instagram.com/p/CMpmKa7hI_U

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πέντε κομψές ζώνες για να υιοθετήσεις επιτυχώς το trend.

Πηγή κεντρικής: @Pernilleteisbaek