Τα αγαπημένα μας jeans είναι κομψά, πρακτικά και πολύ στυλάτα

Τα αγαπημένα μας jeans είναι κομψά, πρακτικά και πολύ στυλάτα

Τυχαίνει να είναι τα παντελόνια των εφηβικών μας ετών και μας δημιουργούν μεγάλη νοσταλγία επαναφέροντας αναμνήσεις.

Θυμάμαι ακόμη την ημέρα που αγόρασα τα πρώτα μου jeans. Και εννοώ να επισκεφτώ ένα κατάστημα και να ακολουθήσω όλη την αγοραστική διαδικασία. Να κάνω browsing στα ράφια και στους διαδρόμους, να δοκιμάσω σχέδια και να καταλήξω σε αυτό που πραγματικά ήθελα. Εκείνο ήταν ένα παντελόνι baggy γραμμής, πέραν κάθε αμφιβολίας oversized και με μία τάση για flared style στο τελείωμα, ένα item που το φυλάω μέχρι σήμερα λόγω της συναισθηματικής του αξίας και λόγω της συσχέτισής του με σημαντικές στιγμές της ζωής μου.

https://www.instagram.com/p/CM0GZKNAIbB


Τα baggy ήταν τότε στη μόδα, μετά έμειναν αρκετά πίσω και τώρα επανήλθαν στο προσκήνιο χάρη στις στυλιστικές επιλογές διάσημων κυριών της celebrity πραγματικότητας που έχουν να προσφέρουν το δικό τους input στη μόδα. Η Bella Hadid, για παράδειγμα, ένα μοντέλο που έχει κυριαρχήσει στις πασαρέλες των πιο διάσημων οίκων μόδας, σίγουρα ανήκει στην κατηγορία των trendsetters. Το στυλ της είναι cool και stylish, αλλά ανά περιόδους δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία σε συγκεκριμένα items.

Μεγάλη της αγάπη μέσα στους τελευταίους μήνες είναι τα baggy και τα flared jeans. Σχέδια που μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα με μεγάλη γκάμα σε tops και που προσφέρουν πρώτα απ’ όλα την άνεση που ζητάς στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες επιλογές για baggy και flared jeans.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 20 άκρως ανοιξιάτικες φούστες για όλα τα στυλ