5 fashion trends που θα κάνουν τις βόλτες σου πολύ πιο στυλάτες

5 fashion trends που θα κάνουν τις βόλτες σου πολύ πιο στυλάτες

Σε λίγες εβδομάδες θα μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά τις βόλτες μας έξω, οπότε αρχίζουμε να προετοιμάζουμε το στυλ μας.

Το 2021 είναι μία χρονιά που εξελίσσεται κατά γενική ομολογία με έναν περίεργο τρόπο. Σίγουρα θυμάσαι που πέρσι τέτοια περίοδο δεν πίστευες ότι η πανδημία θα κρατήσει για τόσο καιρό. Ήλπιζες ότι για κάποιον λόγο μόλις θα τελείωνε η πρώτη σεζόν, θα έπαιρνε μαζί της και την καραντίνα, τα μέτρα, τους περιορισμούς και ό,τι άλλο συνεπάγεται. Η ιστορία έδειξε ότι ο κορονοϊός έχει σκοπό να παραμείνει για αρκετό διάστημα, οπότε εμείς εστιάζουμε σε αυτά που μπορούμε να ελέγξουμε και που περνάνε από το χέρι μας.

Μπορεί στην καραντίνα οι ενδυματολογικές μας επιλογές να περιορίστηκαν κατά βάση σε φόρμες και T-shirt, όμως, σε μερικές εβδομάδες θα μπορούμε να ξαναβγαίνουμε χωρίς περιορισμό. Οπότε, ήρθε η ώρα να ανακαλέσουμε στο μυαλό και στην έμπνευσή μας τα trends που φαίνεται να κυριαρχούν τη φετινή χρονιά τόσο στις πασαρέλες όσο και στο street style για να αρχίσουμε να τα βάζουμε στην shopping list μας.

Οι τάσεις είναι πολλές και απευθύνονται σε πολλά διαφορετικά στυλ, εκφράζοντας αυτές που αγαπούν τις πιο ροκ εμφανίσεις μέχρι αυτές που έχουν πιο ρομαντική διάθεση. Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα fashion trends που θα σε απασχολήσουν μέσα στο 2021.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 μικρές τσάντες κατάλληλες για άνοιξη και καλοκαίρι