5 ιδιαίτερα fashion trends που θα διώξουν την καταπίεση του lockdown

5 ιδιαίτερα fashion trends που θα διώξουν την καταπίεση του lockdown

Το καλοκαίρι πλησιάζει και όλες έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε πιο ξέγνοιαστες και ελεύθερες.

Με τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας να κινούνται σε πιο θερμές θερμοκρασίες, δεν μπορούμε παρά να μπαίνουμε σε μία διαδικασία να φανταζόμαστε πώς θα είναι η γκαρνταρόμπα μας το καλοκαίρι. Το έχουμε πολύ ανάγκη, ειδικά φέτος, να περάσουμε όμορφα και ξέγνοιαστα μετά από όλους αυτούς τους μήνες μέσα σε lockdown. Η σχεδόν ίδια καθημερινότητα δε μας έδινε χώρο για καμία από τις καθιερωμένες μας αγάπες και το στυλ μας ομολογουμένως έμεινε λίγο πίσω μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα αλλαγών.

Ακόμα και όταν οι Εβδομάδες Μόδας διεξάγονταν μέσα στους προηγούμενους μήνες, οι οποίες είναι τα μεγαλύτερα γεγονότα μόδας της χρονιάς, δεν μπορούσαμε να τις απολαύσουμε όπως τις προηγούμενες χρονιές. Συντονιστήκαμε και παρακολουθήσαμε μέσα από τους υπολογιστές μας τις προτάσεις των διάσημων οίκων, όμως, ξέραμε ότι οι περισσότεροι, και να μπορούσαμε να τις αποκτήσουμε, δεν είχαμε περίσταση για να τις φορέσουμε όντας μέσα στο σπίτι.

Ίσως αυτή η συγκράτηση και ο εγκλεισμός από κάθε ψυχολογική άποψη να οδήγησε στην ανάγκη για μία μικρή υπερβολή με την άρση του lockdown για καλοκαίρι. Τα fashion trends που θα κυριαρχήσουν δε θα στερούν τίποτα από την εμφάνιση, ίσα ίσα, θα τη φέρνουν στο προσκήνιο με έναν πολύ έντονο, ενίοτε και εκκεντρικό τρόπο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις μαξιμαλιστικές τάσεις που θα κυριαρχήσουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Δες επίσης: Πέντε κομψά fashion brands που ανήκουν σε μητέρες και κόρες