5 στυλιστικά λάθη που κάνεις όταν συνδυάζεις τα χρώματα στα ρούχα σου

5 στυλιστικά λάθη που κάνεις όταν συνδυάζεις τα χρώματα στα ρούχα σου

Συμβαίνουν πολύ συχνά σε όλες μας, πολλές φορές χωρίς καν να το αντιλαμβανόμαστε.

Είναι πολύ εύκολο να γίνει κάποιο λάθος την ώρα που συνδυάζεις τα ρούχα. Στην ντουλάπα σου τα πράγματα ενδεχομένως εκ πρώτης να δείχνουν διαφορετικά. Αρχίζεις την πορεία της σκέψης σου με τη λογική ότι βλέπεις δύο -ή και περισσότερα- πολύ όμορφα ρούχα μπροστά σου. Οπότε, γιατί να μη δημιουργούν ένα όμορφα πάντρεμα; Σε πολλές περιπτώσεις, ακριβώς αυτή είναι η εξέλιξη των πραγμάτων. Σε άλλες, ωστόσο, το τελικό σύνολο στον καθρέφτη δεν είναι το ιδανικό ή τουλάχιστον όχι αυτό που είχες στο μυαλό σου ξεκινώντας αυτό το στυλιστικό ταξίδι.

Για τη συγκεκριμένη έκβαση των πραγμάτων μπορεί να ευθύνονται πολλά, αλλά εμείς θα εστιάσουμε στον τομέα των χρωμάτων. Ανέκαθεν νιώθαμε ότι μία δυσκολία στο χρωματικό matching υπήρχε, όμως, στην πράξη το καταλαβαίνεις ακόμα περισσότερο. Δεν είναι μόνο το χρώμα καθεαυτό, αλλά και η απόχρωση στην οποία βρίσκεται σε συνδυασμό με αυτήν του top ή bottom. Όταν, μάλιστα, εμπλέκονται και prints στην εξίσωση το επίπεδο της δυσκολίας ανεβαίνει ακόμα περισσότερο, καθώς υπάρχουν ακόμα περισσότερες παράμετροι που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, υπάρχουν πέντε πολύ συνηθισμένα στυλιστικά λάθη που πιθανώς να ευθύνονται για το όχι ιδανικό αποτέλεσμα των looks σου.

Δες επίσης: 5 ιδιαίτερα fashion trends που θα διώξουν την καταπίεση του lockdown