Τελικά, δεν πρέπει να φοβάσαι το χαμηλοκάβαλο παντελόνι στην ντουλάπα σου

Τελικά, δεν πρέπει να φοβάσαι το χαμηλοκάβαλο παντελόνι στην ντουλάπα σου

Το παντελόνι των εφηβικών σου ετών επιστρέφει δυναμικά στη μόδα.

Τα τελευταία χρόνια, σίγουρα έχεις παρατηρήσει μία μεγαλύτερη αγάπη προς τις πιο vintage πινελιές της μόδας. Τάσεις έχουν ξεπηδήσει από το παρελθόν ταιριάζοντάς το στο σήμερα και σε μία εποχή που φαινομενικά δε θα είχε σχέση μαζί του. Μία μοντέρνα εκδοχή των αναμνήσεων των νεότερών μας ετών κάνει την εμφάνισή της από το σεντούκι και δημιουργεί ένα νέο κράμα σύγχρονου αλλά με στοιχεία κλασικού αποτελέσματος. Τα ψηλοκάβαλα παντελόνια, για παράδειγμα, πάνω από oversized T-shirt αποτελούν ένα καλό παράδειγμα αυτού και η αλήθεια είναι ότι αποτελούν μία πολύ πρακτική αλλά ιδιαίτερα κομψή πρόταση για outfit.

https://www.instagram.com/p/COJOCDLACFN


Στο προσκήνιο, τώρα, φαίνεται να έρχεται ένα άλλο είδος παντελονιού. Το ακριβώς αντίθετο, θα μπορούσαμε να πούμε. Τα χαμηλοκάβαλα είναι τα παντελόνια που την εποχή των 90s και ειδικά των 2000s είχαν την τιμητική τους. Μεγάλες σταρ του χώρου της showbiz τα επέλεγαν για τις εμφανίσεις τους και τραγουδίστριες, όπως η Christina Aguilera και η Britney Spears, δεν τα αποχωρίζονταν. Ερχόμενες στο σήμερα, όλο και περισσότερα μοντέλα και γυναίκες που ανήκουν στην κατηγορία των influencers τα έχουν προσθέσει στην ντουλάπα τους και, μάλιστα, εντελώς άφοβα.

https://www.instagram.com/p/CDMRLNBFdr9


Το παν σε κάθε περίπτωση είναι να προσπαθείς να τηρείς τη συμμετρία και τη σωστή αναλογία των πραγμάτων. Ένα πουκάμισο, για παράδειγμα, ή ένα jacket θα φέρει την απαραίτητη αρμονία για να σε κάνει να αισθανθείς «ασφαλής».

Δες διάσημες που έχουν επιλέξει το εν λόγω στυλ παντελονιού αλλά και μερικές από τις ωραιότερες επιλογές της αγοράς στην παρακάτω gallery.

Δες επίσης: Τα co-ords είναι η πιο κομψή επιλογή που μπορείς να κάνεις αυτή την περίοδο