5 τάσεις της ανδρικής μόδας που εύκολα θα υιοθετήσουμε στην καθημερινότητα

5 τάσεις της ανδρικής μόδας που εύκολα θα υιοθετήσουμε στην καθημερινότητα

Μπορεί να ανήκουν στο menswear, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα δημιουργήσουμε εξαιρετικά θηλυκά outfits με τη βοήθειά τους.

Το να φορέσεις το μπλουζάκι του συντρόφου σου είναι σίγουρα ένα σενάριο. Τα τελευταία χρόνια, έχει καταλήξει να γίνεται τόσο συχνά που αποτελεί περισσότερο συνήθεια παρά οτιδήποτε άλλο. Είναι ίσως η άνεση που προσφέρουν τα ανδρικά ρούχα. Αυτό το συναίσθημα που νιώθουμε πιο άνετα φορώντας τα ακριβώς επειδή συνήθως κινούνται σε μία πιο loose λογική. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτός ο λόγος.

Η ανδρική ένδυση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Πράγματα και στοιχεία, που έχουν φτιαχτεί με έναν διαφορετικό τρόπο για να ανταποκρίνονται στη δική τους καθημερινότητα και σε αυτό που επιτάσσουν στη συλλογή οι διάφοροι οίκοι μόδας.

Από τις συλλογές της φετινής χρονιάς ξεχωρίσαμε πολλά trends. Οι σχεδιαστές φαίνεται ότι ήθελαν να εστιάσουν περισσότερο στα 70s με έμφαση στα φλοράλ αλλά με μία πιο προοδευτική διάθεση. Τα γιλέκα μοιάζουν να έχουν πάρει τη θέση του must-item της εποχής, ενώ τα σανδάλια πρόκειται να γίνουν τα υποδήματα που θα χαρακτηρίσουν το καλοκαίρι. Όμως, σίγουρα δεν αναφερόμαστε στα κλασικά, basic σχέδια αλλά σε εκείνα που χαρακτηρίζονται από κάποια ιδιαιτερότητα, όπως prints ή ένα έντονο κόψιμο. Όλα αυτά προσαρμοσμένα στα εκάστοτε δικά μας αποκτήματα. Για παράδειγμα, συνδυάζοντας ένα maxi φόρεμα με πιο chunky σανδάλια.

Και μπορεί να μιλήσαμε για ανδρικά trends που θέλουμε να αντιγράψουμε, αυτό δε σημαίνει ότι θα αφήσουμε πίσω τις αγαπημένες μας συνήθειες, όπως εδώ, στον Οδηγό Αγοράς: 10 λευκά φορέματα που μπορείς να φορέσεις και σε low budget γάμο.