Το leg belt trend ήρθε για να απογειώσει τα καθημερινά σου looks

Το leg belt trend ήρθε για να απογειώσει τα καθημερινά σου looks

Τώρα τα παντελόνια σου αποκτούν ενδιαφέρον και αναμένεται να ξεχωρίσουν.

Σε περίπτωση που χρειάζεσαι μια άμεση ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου, έχουμε πολύ καλά νέα. Ένα νέο trend στα παντελόνια ήρθε φέτος και όπως φαίνεται θα το βλέπουμε παντού το προσεχές διάστημα. Η άνοιξη αποτελεί άλλωστε την πιο μεταβατική περίοδο κι εμείς σαν σύγχρονες γυναίκες οφείλουμε να είμαστε ενημερωμένες σε θέματα μόδας.

Τα τζιν με ίσια και φαρδιά γραμμή έχουν αντικαταστήσει εδώ και καιρό τα αγαπημένα μας skinnies, ενώ τα παντελόνια κοστουμιών κάνουν φέτος δυναμικό comeback. Aυτή τη φορά ωστόσο μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια προστίθεται και δίνει ενδιαφέρον ακόμη και στα πιο απλά, αδιάφορα παντελόνια.

Το 2019 τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν κατακλυστεί από εντυπωσιακές εικόνες των fashion bloggers/influencers οι οποίες είχαν υιοθετήσει επιτυχώς μια πολύ συγκεκριμένη τάση. Αναφερόμαστε στα ankle tie pants (ίσως να τα δεις και ως ankle straps), τα παντελόνια που έχουν ζώνη ή ένα χαλαρό δέσιμο χαμηλά στην περιοχή του αστραγάλου.

Με λίγα λόγια είναι ο τέλειος και ο πιο εύκολος τρόπος να αντιγράψεις τις βασίλισσες του street style και παράλληλα να προσθέσεις urban πινελιές στο ντύσιμό σου. Τα ankle tie pants μπορούν να φορεθούν στο γραφείο, στη βόλτα ή σε ένα πρωινό επαγγελματικό ραντεβού, με τους κατάλληλους πάντα συνδυασμούς. Φρόντισε να τα ταιριάξεις με ένα μονόχρωμο πουκάμισο, τοπ ή κορμάκι και φυσικά να ολοκληρώσεις το outfit με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες επίσης: Kate Middleton: Φόρεσε την μπλούζα των αρραβώνων της μετά από 11 χρόνια

Πηγή κεντρικής: @lissyroddyy

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε για εσένα μερικά από τα ωραιότερα ankle tie pants της αγοράς.