Ήρθε η ώρα να κατονομάσουμε το trend - νικητή της φετινής χρονιάς

Νατάσσα Σχοινά
Ήρθε η ώρα να κατονομάσουμε το trend - νικητή της φετινής χρονιάς

Πειραματιστήκαμε με πολλά ρούχα, ακόμα και μέσα στην καραντίνα, και αποφανθήκαμε για την τάση που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Καθώς πλησιάζουμε με γοργούς ρυθμούς προς το καλοκαίρι και ενώ καθόμαστε και αναλογιζόμαστε τι θέλουμε να δούμε στη νέα γκαρνταρόμπα της εποχής, κάνουμε έναν μικρό απολογισμό για τους μήνες που πέρασαν. Στις κρεμάστρες μας, σε αρκετά περίοπτη θέση δεσπόζει ένα trend που κυριάρχησε τόσο στις πασαρέλες όσο και στο street style των προηγούμενων μηνών. Μία τάση που όχι μόνο πρότειναν οι διάσημοι οίκοι μόδας αλλά και αυτή που επέλεξαν οι celebrities ώστε να βρίσκεται διαρκώς στο feed μας.

Τα κοστούμια είναι αυτά που μας έλυσαν τα χέρια σε κάθε περίσταση που είχαμε στο πρόγραμμά μας. Ξέραμε πως φορώντας ένα σακάκι και το ασορτί του παντελόνι τα πράγματα γίνονταν αυτομάτως πολύ πιο εύκολα. Ήμασταν κομψές χωρίς καν ιδιαίτερη προσπάθεια. Βάζαμε απλά ένα T-shirt και νιώθαμε δυναμικές και έτοιμες να ανταπεξέλθουμε με αυτοπεποίθηση σε όποια υποχρέωση βρισκόταν στα προσεχώς μας.

Ένα τέτοιο, λοιπόν, trend οφείλει να έχει το farewell που του αξίζει -για όσο οι υψηλές θερμοκρασίες δε δημιουργούν και τις ευνοϊκότερες συνθήκες για να αποτελεί τη Νο1 μας επιλογή-.

Στην παρακάτω gallery, συγκεντρώσαμε μερικά από τα looks που απογείωσαν το suit trend τους περασμένους μήνες.

Δες επίσης: Τρεις τάσεις στα jean που θα φοράνε οι Millennials και η Gen Z το φετινό καλοκαίρι