Billboard Music Awards 2021: Όλες οι εμφανίσεις από τη χθεσινή βραδιά

Διονυσία Καλαποθαράκου
Billboard Music Awards 2021: Όλες οι εμφανίσεις από τη χθεσινή βραδιά

Ποια star φόρεσε Celia Kritharioti στο κόκκινο χαλί;

Mπορεί να μην είναι τα Grammys, αλλά και τα Billboard Awards έχουν ένα prestige στη μουσική βιομηχανία και πολύ χαρήκαμε που τα είδαμε να πραγματοποιούνται ξανά χθες το βράδυ στο Microsoft Theatre του Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Η πανδημία δεν εμπόδισε τους διοργανωτές από το να στήσουν ένα φαντασμαγορικό show, ενώ η τελετή μεταδόθηκε ζωντανά από το NBC με κεντρικό παρουσιαστή τον Nick Jonas. Μεγάλος νικητής της βραδιάς ανακηρύχθηκε ο Weeknd αφού έφυγε από το event με δέκα βραβεία (!) από τις δεκαέξι κατηγορίες που ήταν συνολικά υποψήφιος. Η Pink έλαβε το βραβείο «Billboard Icon», ενώ εμφανίστηκε και on stage να τραγουδήσει με την κόρη της, Willow. Ο ράπερ Trae tha Truth πήρε το βραβείο «Change Maker» ενώ ο Drake παρέλαβε το βραβείο του «Καλλιτέχνη της δεκαετίας».

Σε ό,τι αφορά το κόκκινο χαλί, όπως είναι αναμενόμενο στα μουσικά events, τα πράγματα είναι πιο sexy! Διαφάνειες, ιλιγγιώδη ντεκολτέ, τολμηρά cut outs αλλά και κοστούμια, δεν λείπουν από τις επιλογές των stars. Στα φετινά Billboard ξεχωρίσαμε το red carpet look της Karol G, η οποία φορούσε ένα σιθρού φόρεμα δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη και το αποτέλεσμα, όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, ήταν το λιγότερο εντυπωσιακό! Στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης περπάτησαν και άλλες A-List παρουσίες όπως η Alicia Keys, η SZA, η Priyanka Chopra και η Megan Fox με ένα μαύρο Mugler φόρεμα που έκοβε την ανάσα με το τολμηρό design του.

Δες αναλυτικά όλα τα σύνολα παρακάτω καθώς και τους σχεδιαστές που επέλεξαν τα μεγαλύτερα αστέρια της αμερικάνικης, μουσικής βιομηχανίας! Στο τέλος το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο red carpet look!
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 20 ολόσωμα μαγιό για ultra chic looks και στην παραλία