Θέλεις κομψότητα και sexiness; Φόρεσε ένα halter dress!

Νατάσσα Σχοινά
Θέλεις κομψότητα και sexiness; Φόρεσε ένα halter dress!

Δεν είναι καθόλου τυχαίου που το φορούσε ήδη από το 1955 η Marilyn Monroe.

Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά την ημέρα που είδα την ταινία «7 Χρόνια Φαγούρα». Μόλις είχα τελειώσει ένα γεύμα σε ένα παραλιακό μαγαζί και είχα πάει σπίτι με στόχο να δω μία ποιοτική, κλασική ταινία.

Η Marilyn Monroe είχε παίξει σε αρκετές τέτοιες, αλλά στην ταινία του Billy Wilder η γκαρνταρόμπα της ξεχώριζε από άλλες του είδους. Εκεί ήταν που φόρεσε ένα πολύ χαρακτηριστικό φόρεμα με halter neck -ένα στυλ όπου το ρούχο δένει γύρω από τον λαιμό με τιράντα- που κατατάσσεται στα πιο αξέχαστα κινηματογραφικά looks.



Τα halter neck, βέβαια, είναι επίκαιρα ακόμα και σήμερα, μέσα στο 2021, 66 χρόνια μετά την προβολή της ταινίας. Διάσημοι οίκοι, όπως η Chanel και η creative director της, Virginie Viard, παρουσιάζουν τους σύγχρονους τρόπους που αυτά τα δεσίματα μπορούν να σταθούν μέχρι και σε catsuit.

Θες να φορέσεις παντελόνι το καλοκαίρι; Το λευκό jean είναι ο ήρωάς σου

halter dress3


Με την κυκλοφορία της σειράς «Halston» που είναι αφιερωμένη στη ζωή και στο έργο του διάσημου σχεδιαστή Roy Halston, είδες και το εντυπωσιακό κόκκινο halter dress που σίγουρα ζήλεψες και θα ήθελες να έχεις στην ντουλάπα σου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το είδος δεσίματος, με κομψότητα και sexiness, αποτελεί βασικό trend της σεζόν.