Οδηγός Αγοράς: 10 summer bags για να είσαι στυλάτη και στην παραλία και στην πόλη

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 summer bags για να είσαι στυλάτη και στην παραλία και στην πόλη

Χωράνε όλα σου τα πράγματα και αναβαθμίζουν τα casual σύνολά σου όπου και αν βρεθείς φέτος το καλοκαίρι.

«Size Matters»: ειδικά σε ό,τι αφορά την καλοκαιρινή σου τσάντα! Και αυτό πρέπει να είναι μία συμβουλή που αξίζει να κρατήσεις πριν αγοράσεις τη νέα σου summer bag για φέτος το καλοκαίρι. Μία all day tote τσάντα, από δέρμα, πανί, ψάθα ή ύφασμα, θα είναι ό,τι πρέπει για να κυκλοφορείς τα ζεστά πρωινά στο κέντρο της πόλης -όταν δεν χρειάζεται να είσαι στο γραφείο- αλλά και στις διακοπές για να πηγαίνεις για μπάνιο. Γι’ αυτό θα πρέπει να επιλέξεις μία που να χωράει μέσα πολλά πράγματα: την πετσέτα σου, το βιβλίο σου, το νεσεσέρ σου, την ατζέντα σου, ακόμα και το laptop σου αν χρειαστεί, χωρίς να στερείτε κομψότητας και στυλ.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις δέκα επιλογές που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, ενώ την ίδια στιγμή είναι ιδανικές για γυναίκες που έχουν bohemiam, σοφιστικέ, casual ακόμα και αθλητικό στυλ. Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις ποια από όλες ταιριάζει με την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα και να την κάνεις δική σου άμεσα. Δεν χρειάζεται καν να τσεκάρεις αν «χωράει τα πράγματά σου», αυτό είναι κάτι δεδομένο.

Επίσης το μεγάλο μέγεθος της summer bag σου δεν πρέπει να είναι ανασταλτικός παράγοντας για να την κρατήσεις και μέσα στην πόλη. Είναι μία «extravagant» προσθήκη σε ένα καθημερινό look που μπορεί να αποτελείται ακόμα και από τα πιο συνηθισμένα σου ρούχα, ένα jean shorts, δηλαδή, και ένα loose top. Ακόμα το μεγάλος της μέγεθος είναι πάντα κολακευτικό για τη σιλουέτα καθώς τη δείχνει πιο petite από όσο είναι. Μην αντιστέκεσαι στην αγορά της, «κάνε ένα βήμα και εσύ» και αγόρασε τώρα την πιο cool, καλοκαιρινή τσάντα της σεζόν! Καλά Ψώνια!
Mήπψς αφού βρήκες τσάντα θες να βρεις και μαγιό; Oδηγός Αγοράς: 20 ολόσωμα μαγιό για ultra chic looks και στην παραλία